Træn iOS Autocorrect for at stoppe korrektion af bestemte ord

IOS Autocorrect-funktionen er berygtet for at være meget aggressiv i at rette visse ord, især de ord med farverige, offensiv eller kontroversielle betydninger - dybest set ethvert forbandelsesord. Hvis du bliver lei af autokorrektion vedvarende mund (finger?) Sæbe, kan du enten bruge genveje til automatisk at erstatte de ord, som autokorrektion kæmper med, forsøge at tvinge læring med ordrepetition, eller måske måske nemmeste og nye siden iOS 7; brug det fremragende Safari Search-trick beskrevet nedenfor for at træne autokorrektur for at stoppe med at rette op på bestemte ord og også lære nye ord:

  1. Åbn Safari i iOS (ja, webbrowseren) og åbn et nyt vindue / faneblad
  2. Tryk i den øverste "Søg" boks og skriv det ord, du vil have autokorrektur, for at stoppe rettelsen, og tryk derefter på "Gå" for at søge efter det
  3. Gå nu tilbage til enhver teksteditor, Meddelelser mv. For at skrive det oprindeligt ønskede ord - ikke mere autokorrigere det!

Dette er yderst effektivt, hvis du har kæmpet med iPhone / iPad autokorrektion af bestemte navne eller de mange berygtede forbandelseord korrektioner af duckings, tucks, ænder, skud, skibe, bashuller og resten. (undskyld sproget)

Hvis du lægger en tastatur i Safari-søgefeltet, og nu er autokorrektur gør ting endnu værre, kan du altid starte igen ved at nulstille hele autocorrect-ordbogen i iOS til standardindstillingerne. Husk bare, at alt relateret autokorrekt vil blive ryddet og Alle dine korrektioner og læring vil starte fra bunden af ​​den tilgang.

Alt i alt er dette nok et bedre trick end at bruge genvejsmetoden, fordi det ikke vil forstyrre tastaturgenveje og tekstudvidelse, som bedre bruges som beregnet til hurtigt at skrive ting som e-mailadresser, lange navne og sætninger.

Hoveder op til Gizmodo for det fremragende fund!