Sådan skriver du en PowerPoint-oversigt

En oversigt hjælper med at organisere dine ideer, når du opretter en præsentation. Du kan skrive dispositionen i Microsoft PowerPoint ved hjælp af dens omridsvisning. Normal visning er standard, den, du normalt ser, når du først åbner en PowerPoint-præsentation. Det viser miniatureversioner af diasene. Konturvisning viser titlen og teksten fra hvert dias i venstre rude. Det kan være nyttigt at se dine ideer opført i dispositionsvisning, før du udfylder det fulde indhold af dine dias.

Åbn en ny PowerPoint-præsentation. Skift din visning til omrids. I PowerPoint 2007 til Windows-operativsystemet skal du klikke på fanen "Vis". Klik på "Normal", og klik derefter på "Outline" -fanen. I PowerPoint 2003 til Windows skal du klikke på fanen "Kontur" i venstre rude. I PowerPoint 2004 til Mac-computere skal du klikke på knappen "Oversigtsvisning" i nederste venstre hjørne af trerudevinduet. PowerPoint 2008 til Mac har sin "Outline" -knap øverst i venstre panel.

Indsæt navnet på din præsentation i det første dias ved at klikke på titelområdet og derefter indtaste navnet.

Indtast hovedidéerne til din præsentation på det andet dias. Et lysbillede skal svare til en hovedidee. Sørg for, at dine hovedpunkter ikke er for generelle. For eksempel, hvis du laver en præsentation for en forretningsidé, kan en hovedidé kaldet "Fremtiden" muligvis være for bred. Overvej at opdele det i mindre emner som "En måneds projektion" og "Årlig projektion."

Kopier den første hovedidee fra dit trin 3-dias. For at kopiere skal du vælge ideen og trykke på "Ctrl" og "C" tasterne i Windows eller "Command" og "C" tasterne på en Mac. Klik på titelområdet på det næste dias, og indsæt din idé ved hjælp af "Ctrl" og "V" tasterne i Windows og "Command" og "V" på en Mac. Skriv en sætning eller to om ideen i tekstområdet i midten af ​​diaset. For eksempel, hvis din hovedidee er "faste omkostninger", skal du forklare, hvad faste omkostninger er.

Kopier den næste hovedidee til et nyt dias ved at følge proceduren i trin 4. Gentag for hver hovedidee. Du skal ende med et titeldias, der indeholder navnet på din præsentation, et dias, der viser alle hovedidéerne, og derefter et dias til hver hovedidé.

Tips

Hold teksten på et minimum og hold hovedidéerne så fokuserede som muligt. Slides bør ikke have mere end fem tekstlinjer. Mere tekst får diaset til at se rodet ud, når du præsenterer det for et publikum.