Quicken downloader ikke transaktioner

Intuit Quicken er et af verdens førende pengestyringssoftwareprogrammer til personlig og forretningsmæssig brug, men det oplever lejlighedsvis fejl. Som Quicken-bruger kan du støde på problemer med at downloade din finansinstitutions data og transaktionshistorik, hvilket ikke er helt ualmindeligt, når du administrerer flere bank- eller kreditkonti. Fejlfinding af problemet kan hjælpe med at spare dig for et opkald til Quicken Support eller din finansielle institution. De tre hovedtyper af Quicken-problemer opstår fra kontoopsætning, serverproblemer og forbindelse.

Trin 1

Kontroller, om loginoplysningerne til Quicken Web Connect-funktionen matcher det kontonummer, kunde-id og adgangskode, der er angivet med din finansielle institution. Et forkert ID eller en adgangskode forhindrer dig i at downloade transaktioner til Quicken. Sørg for, at du kan få adgang til din bankkonto eller dit kreditkort via deres webstedsgrænseflade.

Trin 2

Gennemgå CONNLOG og OFXLOG i Quicken. På de fleste versioner af Quicken kan du få adgang til disse rapporter fra menuen "Hjælp" og derefter klikke på "Produkt og kundesupport." CONNLOG er en grundlæggende logfil, der registrerer forbindelsesforsøg med din finansinstitutions servere. OFXLOG er en mere detaljeret log, der indeholder oplysninger om konto, tilslutningsmuligheder og download sammen med fejlkoder, hvis relevant. Quicken anbefaler, at du gennemgår disse logfiler med en af ​​deres supportrepræsentanter eller din finansielle institution for korrekt at identificere problemet og finde den bedst mulige løsning.

Sørg for, at der ikke er forbindelse med din internetadgangshardware eller -software eller med indstillingerne på din computer. Hvis du midlertidigt slukker for eller tillader din sikkerhedssoftware at genkende Quicken, løses normalt de fleste forbindelsesproblemer. Mulige sikkerhedsproblemer, der kan påvirke pengestyringsprogrammet, inkluderer adware- og spywarebeskyttelse, Internet Explorer-privatlivs- og sikkerhedsindstillinger, pop-up-blokering, firewalls og antivirus-software.