Send et opkald til Voicemail på iPhone

Vil du sende det indgående telefonopkald direkte til telefonsvarer? Kan ikke ringe i øjeblikket og vil hellere behandle det senere? Måske er det bare et nummer, du ikke genkender, og du vil hellere vente med at se, om nogen efterlader en besked, før du bestemmer, om det er værd at beskæftige sig med.

Uanset om det er meget nemt at sende et opkald til din voicemail boks på iPhone, selv om der ikke er nogen indlysende mulighed for at gøre det direkte på skærmen, når et opkald kommer ind.

Sådan sendes iPhoneopkald til Voicemail Straks

Sådan sender du et indgående opkald til voicemail på din iPhone :

  • Med et indgående telefonopkald skal du hurtigt trykke to gange på den øverste strømknap for at sende opkaldet til telefonsvarer

Strømknappen er den faktiske hardwareknapp, der findes på enten siden af ​​iPhone eller toppen af ​​iPhone, uanset model (det er det samme, du bruger til at slukke / sove iPhone-skærmen, nogle gange kaldet "sleep / wake knap").

For eksempel, på iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6, iPhone Plus modeller, er strømknappen den eneste knap på den ene side af iPhone:

Og på iPhone SE, iPhone 5, iPhone 4, er strømknappen øverst på iPhone.

Det er alt der er til det. Så snart dobbelttryk er blevet registreret, sendes opkaldet til voicemail med det samme. Hvis du formår at gøre det hurtigt nok, vil den, der ringer op, ikke engang høre en ring, og det går direkte til voicemail, ligesom virkningen af ​​at slukke for telefonen, eller hvis den ikke er i et serviceområde.

Dette er meget hurtigere end at afbryde opkaldet og vente på opkalderen for at forlade en besked, men hvis du venter for længe, ​​bliver det forholdsvis indlysende for opkalderen at de er blevet sendt til telefonsvarer.

Fordi der ikke er en officiel måde at blokere opkald på iPhone på (den tavse blokliste metode fungerer dog godt), kan dette være en effektiv måde at undgå visse personer, der ringer til, eller hvis du bare ikke har lyst besvare et opkald på et bestemt tidspunkt, især fra tal, der ikke anerkendes. Det slår bestemt og holder din telefon hele tiden stum.

Hvis du markerer et ton af opkald, kan du også bruge viderestilling til at sende alle opkald direkte til voicemail automatisk ved hjælp af det trick, der beskrives her.

Enkel og effektiv, og det virker sammen med alle iPhone-modeller for alle cellulære bærere.

Opdateret 1/10/2018