Sådan synkroniseres Xbox 360-controller

Mens du kan tilslutte en kablet controller til enhver Xbox 360 ved at slutte den til en af ​​konsolens USB-porte, der vender fremad,synkronisering af en trådløs controller kræver, at du parrer tilbehør til en bestemt konsol. At blive fortrolig med synkroniseringsprocessen er nøglen til at nyde lokal multiplayer-spil på 360; hver gang du vil spille på en anden Xbox 360-konsol - såsom en vens 360 - med din controller, bliver du nødt til at synkronisere controlleren til konsollen i spørgsmålet.

Tryk på Xbox 360's tænd / sluk-knap foran for at tænde konsollen. Tryk og hold kontrolknappens Guide-knap nede, den pæreformede knap med det store “X” logo placeret i midten af ​​controlleren. Dette tænder controlleren, hvilket er angivet med den blinkende grønne lysring, der omgiver Guide-knappen.

Find forbindelsesknappen på forsiden af ​​din Xbox 360-konsol. På den originale model ligger denne lige under diskskuffen. På alle andre modeller, såsom Xbox 360 S- eller E-udgaverne, er den nederst til højre på konsollens ansigt. Tryk på konsolens tilslutningsknap. Afhængigt af hvilken type 360 ​​du har, vil det cirkulære lys omkring konsolens tænd / sluk-knap enten blinke eller dreje rundt om knappens omkreds.

Tryk på forbindelsesknappen på controlleren, placeret oven på controlleren lige over batterirummet, inden for 20 sekunder efter at have trykket på den tilsvarende knap på konsollen. Controllerens lys af lys vil lyse og dreje. Når lyset holder op med at dreje og lyser konstant grønt på både konsol og controller, er controlleren synkroniseret. Gentag processen for hver efterfølgende controller, du ønsker at oprette forbindelse.

Tips

Lysringen omkring controllerens Guide-knap angiver spillerens rækkefølge. Det cirkulære lys er opdelt i fire sektioner - et lys i øverste venstre sektion indikerer, at controlleren er indstillet til spiller en, øverst til højre for spiller to, nederst til højre for spiller tre og nederst til venstre for spiller fire.

Hvis du har problemer med at synkronisere din Xbox 360-controller, skal du først slukke for konsollen, derefter tænde den igen og prøve processen igen.

Hvis genstart ikke gør tricket, skal du sikre dig, at den trådløse controller har et nyt sæt AA-batterier eller en fuldt opladet genopladelig batteripakke. Hvis du har et Xbox 360 Play and Charge Kit, kan du oplade controlleren via konsolens USB-port, mens du spiller.

Advarsler

Fjern metalgenstande i nærheden af ​​konsollen, da de kan forstyrre det trådløse signal. Ligeledes kan nærliggende mikrobølgeovne, trådløse routere eller trådløse telefoner også forstyrre signalet.