Sådan tilsluttes en Xbox360 til en bærbar computer

Elementer, du har brug for

  • Trådløs router

  • Ethernet-kabel eller trådløs adapter

Microsoft Xbox 360-spilkonsol har en indbygget multimediefunktion, der gør det muligt at oprette forbindelse til en bærbar computer via dit trådløse netværk. Når den bærbare computer er tilsluttet, kan du bruge dens internetforbindelse til at få adgang til Xbox Live Marketplace til at downloade nyt indhold eller endda overføre filer direkte fra den bærbare computer til konsollen.

Køb enten en Xbox 360 trådløs adapter eller et Ethernet-kabel, hvis Xbox 360-konsollen er tæt nok på din trådløse router til at blive tilsluttet via kablet (se Ressourcer nedenfor). Tilslut den mandlige ende af den trådløse adapter til hunporten på bagsiden af ​​konsollen, eller sæt den ene ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten på konsollen.

Sådan tilsluttes en Xbox360 til en bærbar computer

Tænd den bærbare computer, og klik på knappen "Start". Klik på "Kontrolpanel" og vent på, at et nyt vindue vises. Dobbeltklik på ikonet "Netværks- og delingscenter".

Sådan tilsluttes en Xbox360 til en bærbar computer

Tjek øverst til højre på skærmen, og find navnet på dit trådløse netværk. Skriv navnet ned, og tænd derefter Xbox 360-konsollen. Rul gennem hovedmenuindstillingerne. Tryk på "X" -knappen på controlleren, når du når "Indstillinger".

Vælg "Systemindstillinger", og vælg derefter "Netværksindstillinger". Rul ned til tekstfeltet, og skriv det netværksnavn, du skrev ned tidligere. Tryk på knappen "A" på controlleren for at gemme ændringen.

Gå tilbage til din bærbare computer, og naviger tilbage til Netværks- og delingscenter-området. Klik på "Vis computere og enheder", og klik derefter på ikonet til din bærbare computer. Vent til din bærbare computer registrerer Xbox 360-konsollen, og klik derefter på "Ja", når et vindue vises, og spørg om du vil oprette forbindelse til den.

Tips

Hvis din bærbare computer bruger en ældre version af Microsoft Windows-operativsystemet, kan ikonet "Netværks- og delingscenter" i stedet bare sige "Netværkscenter".

Alle musikfiler, du har gemt i mappen "Musik" i Windows Media Player-applikationen, vil automatisk streame fra din bærbare computer til Xbox 360-konsollen.