Amazing Beautiful iPad Toilet Stempel iStand

Smuk. Dragende. Gorgeous. Fuldkommenhed. Fantastiske. Eksemplarisk. Smart. Revolutionerende. Betagende. Det er alt hvad du kan drømme om og mere. Denne fantastiske iPad stand vil være misundelse for alle, der ser det, for hvem vil ikke have et toiletstempel på deres skrivebord? Med et smukt træhåndtag og en strålende let brugt sort gummikop (komplet med mystisk sediment farvet rundt om fælgen), er dette smukt toiletstempel nemt det bedste toiletstempel til at nydes iPad som en stativ.


Vil du have en? Selvfølgelig gør du. Du kan næppe indeholde dine købsimpulser, når et sådant smukt produkt kommer på stedet, og du har held og lykke, for i en begrænset periode er denne luksuriøse iToilet iPad Smart iPlunger diskonteret fra den normale pris på $ 799 til kun $ 7, 99 på Amazon hvilket gør det mindst 631.811.724% rabat.

Denne iPlunger er så fantastisk, at den vil betale dig i ære i de kommende år, og ikke kun fungerer iPlunger Smart iStand for at sætte en iPad op, det vil endda udklare et toilet eller dræne for dig. Det er mindst to anvendelser fra et enkelt banebrydende produkt. Desværre er snavset sedimentfarvning ikke tilgængelig på den diskonterede model, men hvilket eventyr der vil være at tilpasse dit helt eget design.

Se på denne verdensklasse skønhed.

Alvorligt kan et lille stempel fungere som en iPad stand! Er det her sjovt eller hvad? Og ja du kan faktisk købe en, selvom du sandsynligvis ikke vil bruge den til, uhm, husholdningsformål, samt din iPad alligevel .... måske få to så du kan have en til hver brug.

Få et mini-stempel som iPad står her på Amazon.com

OK, du har sikkert nået ud af, at det er April-fjolsdag, hvilket betyder, at internettet er officielt ubrugeligt i 24 timer. Selvfølgelig må vi gøre vores del for at bidrage til det. Jeg husker at se disse stempelbilleder flyde rundt på nettet for et stykke tid siden, selvom jeg ikke har nogen ide om den oprindelige kilde, hvis du ved, hvor disse stammer fra posten i kommentarerne.

Tak til Daniel for at sende dette ind.