PS2 Emulator PC Krav

Emulatorer er softwareprogrammer, der efterligner softwaren i et andet system, typisk spilkonsoller. Denne software giver brugerne mulighed for at spille konsolspil på deres computere ved hjælp af specielle filer kaldet ROMS. Der er adskillige emulatorer til rådighed, som den berømte Project64, som efterligner Nintendo 64-spilkonsollen. Der er også en række PlayStation 2-emulatorer, hvoraf nogle har højere pc-krav end andre.

PCSX2

PCSX2 betragtes bredt som den bedste PlayStation 2-emulator, der efterligner konsolens kode, så du kan placere et PlayStation 2-spil i din computers DVD-ROM-drev for at spille det. Minimumssystemkravene er et Windows XP / Vista eller Linux 32 bit / 64 bit operativsystem med en Pentium 4-processor og 512 MB RAM. Anbefalede krav inkluderer et Windows XP / Vista eller Linux 32 bit / 64 bit operativsystem med en Core 2 Duo 3.2 Ghz processor, et Nvidia GeForce 8600 GT grafikkort eller bedre og 2 GB RAM.

NeutrinoSX2

NeutrinoSX2 er en open source PlayStation 2-emulator, der konstant opdateres og ændres og kan afspille PlayStation 2-rom'er. De anbefalede systemkrav er et Windows XP / Vista-operativsystem med en Intel Pentium 4 2.0 GHz-processor eller bedre, 512 MB RAM med 5 MB ledig plads på harddisken til applikationen og 200 MB ledig harddiskplads til forskellige ROM'er, Microsoft DirectX 9 til grafikgengivelse og et kraftigt grafikkort som Nvidia GeFroce 8600 GT.

Emution

Emutionen er en relativt ny emulator, der vides at spille kun et par demoer og ingen kommercielle spil fra 2010. Ifølge VTEmultion er de anbefalede systemkrav en computer med mindst 2 GB RAM, en Dual eller Quad Core-processor og et avanceret grafikkort såsom Nvidia GeForce 8600 GT.