Sådan finder du et mobiltelefonnummer efter navn

Med det voksende antal mennesker, der har mobiltelefoner, er det meget vanskeligt at huske alles mobilnummer i tankerne. Heldigvis er mobiltelefoner udstyret med en kontaktliste eller adressebogfunktion til at organisere alle dine numre efter navn. Denne funktion hjælper med at eliminere stresset ved at finde en persons mobiltelefonnummer midt i alle dine gemte numre. At finde et mobiltelefonnummer efter navn kan nu gøres på få sekunder.

Indtast telefonnummeret på opkaldstastaturet for at gemme et mobiltelefonnummer ved navn. Når nummeret er færdigt, skal du klikke på knappen "Gem". En kontaktskærm vises derefter for det nummer. Indtast navnet og andre kontaktoplysninger for den person, som nummeret tilhører. Det er nu gemt i telefonen og kan tilgås når som helst.

Klik på "Menu" -skærmen, eller find og tryk på "Menu" -knappen for at få adgang til et gemt telefonnummer. Når "Menu" -vinduet er åbent, skal du kigge efter kommandoen eller ikonet med titlen "Adressebog" eller "Kontakter". Når du har fundet den, skal du åbne mappen "Adressebog" eller "Kontakter". For en berøringsskærmstelefon skal du trykke på ikonet eller titlen. For en telefon, der bruger knapper, skal du flytte til ikonet eller titlen ved at trykke på pil op eller pil ned og klikke på den ved hjælp af knappen “OK”.

Find det første bogstav i personens navn, enten ved at trykke på bogstavet i fornavnet til berøringsskærmtelefoner eller skrive det første bogstav i personens navn på telefonens opkaldstastatur. Skærmen viser i alfabetisk rækkefølge alle de personer, hvis fornavn starter med det bogstav.

Find den rigtige person. For at gøre dette skal du rulle ned på listen ved at gnide berøringsskærmen eller bruge pil ned-knappen på mobiltelefonen. Når personens navn er fundet, skal du trykke på personens navn for en berøringsskærm eller trykke på knappen "OK" for ikke-berøringsfølsomme telefoner.

Tips

Når der er tappet på personens navn, eller der trykkes på "OK" -knappen, åbnes personens "Adresse" eller "Kontakt" -fil. Når filen åbnes, vises alle de numre, der er gemt for den person - f.eks. Mobil-, hjem- og kontornumre - afhængigt af hvilken type information der er indtastet og gemt.