Sådan forbedres lyden på et fladskærms-tv

Fladskærms sæt har revolutioneret den måde, vi ser fjernsyn på. Men højttalerne, der er indbygget i din fladskærm, er muligvis ikke så store som billedet. For at få den bedste lyd på en flad skærm skal du investere i nogle dedikerede højttalere. Du kan prøve at forbedre lydkvaliteten uden yderligere højttalere, men du vil ikke nyde en ægte hjemmebiografoplevelse uden at tilføje noget ekstra udstyr.

Trin 1

Identificer placeringen af ​​de indbyggede højttalere på dit fladskærms-tv. Placer fjernsynet, så der ikke er nogen forhindringer for højttalerne. Hvis du stadig ikke er tilfreds med lyden, skal du gå til trin 2.

Trin 2

Køb og installer surround sound-højttalere. Hvis du ikke ønsker et rodet udseende, skal du overveje en højttalerbjælke. Højttalerbjælker er installeret på fjernsynets øverste eller nederste kant, så der er ingen højttalere at placere rundt i rummet. Hvis du foretrækker et komplet surround-sound-system, men ikke ønsker ledninger, kan du købe et trådløst surround sound-system.

Trin 3

Eksperimenter med de lydtilstande, der er tilgængelige på fjernsynet. De fleste har flere muligheder, der passer til forskellige typer lyd.

Placer siddepladserne i rummet, så dit hovedsædeområde er centreret blandt højttalerne.