Sådan Stop Fortnite Køb på iPhone og iPad

Fortnite er den nyeste gaming dille, der tilsyneladende hvert barn, teenager og nogle voksne er besat med. Samarbejdsskytte spillet kan være masser af sjov for spillerne, men hvad der kan være sjovt er opdagelsen af ​​en stor dyr bill fra Fortnite ved køb i app.

Denne artikel viser dig, hvordan du stopper Fortnite-køb og forhindrer uautoriseret køb eller køb af noget fra in-app- og game-fristelserne.

Sådan slår du Fortnite Purchases på iPhone og iPad

Vil du deaktivere køb af ting og køb i Fortnite på en iPhone eller iPad? Uanset om det er dit eget, et barn eller en andens iOS-enhed, kan du her deaktivere købsmekanismen i appen:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone eller iPad, du vil deaktivere Fortnite-køb for
  2. Gå til "General" og derefter til "Restriktioner"
  3. Tryk på "Aktivér begrænsninger" (hvis du ikke har gjort det allerede *), og indtast derefter og bekræft en adgangskode for begrænsninger - Bemærk, at dette vil være anderledes end den generelle låseskærmadgangskode i iOS
  4. Find kontakten til "Køb i app" og skift det til OFF-positionen
  5. Afslut fra indstillinger som normalt

Når køb i apps er deaktiveret, kan ingen apps foretage indkøb inden for applikationen. Dette forhindrer enhver og alt utilsigtet (eller forsætlig) køb fra Fortnite samt fra andre apps på enheden.

* Hvis du angiver adgangskoden Restriktioner for en tid siden og har glemt det, kan du nulstille en glemt begrænsningskodeord i iOS ved at nulstille hele enheden og genoprette fra en sikkerhedskopi. Lidt besvær, så glem ikke begrænsningerne adgangskoden!

Funktionerne Restriktioner er slags ligesom forældrekontrol til iOS, og at slukke køb i app er en af ​​en række forskellige funktioner til begrænsning af individuel enhedsbrug og aktivitet på iPhone eller iPad.

Denne særlige opsætning vil deaktivere alle køb i appen på iOS-enheden, men måske i vejret vil en fremtidig version af iOS muliggøre at deaktivere eller muliggøre, at bestemte apps har købsevnen, samtidig med at der opretholdes en vis kontrol over udgiftsgrænser.

Der er også andre muligheder for at kontrollere køb såvel fra Fortnite som andre apps. Du kan f.eks. Konfigurere og bruge familiedeling og "spørge til køb", som anmoder om en anmodning om at blive sendt til dig (eller forælder), inden du foretager et køb. Du kan også oprette en App Store / iTunes-tillæg, som sætter det som grænse for indkøbsaktivitet, selv om det skal bemærkes, at det kan være nemt at bruge penge ret hurtigt med køb i app i mange spil, inklusive Fortnite.

Der er andre måder at spille Fortnite på, og denne artikel er selvfølgelig rettet mod at forhindre køb i Fortnite fra en iPhone eller iPad. Men hvis du er på en anden enhed, eller hvis personen spiller Fortnite på en Xbox One, en Playstation 4 eller en computer, så kan du følge separate instruktioner for at deaktivere uautoriserede køb på disse enheder også i denne Lifehacker guide. Takket være Lifehacker til den praktiske tip ide!

Kender du til en anden måde at stoppe køb i Fortnite? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!