Find en iPhone, iPod touch eller iPad UDID

Alle iOS-enheder leveres med et unikt enhedsidentifikationsnummer, kendt som et UDID. UDID er lidt som et serienummer for den pågældende enhed, bortset fra at det er endnu længere med 40 tegn. Den mest enkle måde at hente din iPhone, iPad eller iPods identifikationsnummer på er via iTunes selv.

Få en iPhone, iPod eller iPad UDID-identifikationsnummer

Dette virker for at få det unikke identifikationsnummer for enhver iOS-enhed på en Mac eller Windows PC:

  1. Slut iPhone, iPod touch eller iPad til din computer
  2. Start iTunes
  3. Vælg iPhone (eller iPod, iPad) fra listen Enheder på venstre side af iTunes
  4. Klik på fanen "Sammendrag", hvis du ikke allerede er på enhedssammendrag
  5. Klik på "Serienummer" for at skifte displayet til "Identifier (UDID)" - den lange streng ved siden af ​​dette er dit UDID nummer

Et eksempel UDID ville se ud som dette: 7f6c8dc83d77134b5a3a1c53f1202b395b04482b

De er typisk 40 tegn lange. Jeg har blacked ud min UDID i skærmbilledet af indlysende grunde, men du vil finde UDID, hvor den er blacked ud i denne skærmopsamling fra iTunes:

Den gennemsnitlige person vil ikke have meget brug for et UDID-nummer, men det er vigtigt for udviklere eller alle, der ønsker at bruge iOS-betaversioner (som iOS 5 beta 1).

Kopiering af UDID
Du kan klikke på UDID-nummeret og trykke på Command + C (Mac) eller Control + C (Windows) for at kopiere UDID-strengen til dit udklipsholder, som derefter kan indsættes andre steder. Det vil ikke fremhæve, men det vil gå til dit udklipsholder.

Hvordan aktiverer jeg et UDID?
Når du har en UDID-enhed, kan den tilføjes til en autoriseret enhedsliste på Apple Developer Center, som giver denne enhed adgang til iOS-betaversioner, herunder muligheden for, at hardwaren kan aktiveres. Dette er vigtigt, fordi uden at aktivere, er noget som en iPhone ganske ubrugelig og bliver bare en iPod touch (som set i iOS 5 installationer uden en dev-konto). For at aktivere et UDID skal du være en registreret iOS-udvikler, der koster $ 99 om året.