Brug Instagram som en pauseskærm i Mac OS X eller Windows med Screenstagram

Der er masser af interessante billeder, der er sendt til Instagram hele tiden, men medmindre du bruger iPhone apps, hjemmesiden eller Android app, kan du ikke rigtig se hvad der foregår der. Det er her Screenstagram kommer ind, det skaber en attraktiv pauseskærm ved hjælp af en række billeder trukket fra enten offentlige fotos eller dit personlige Instagram-feed og sætter disse billeder som en dejlig skærmbeskytter i Mac OS X eller Windows.

Screenstagram, den uofficielle screensaver Instagram, er tilgængelig gratis til Mac OS X og Windows, så det er ligegyldigt, hvilken platform du er på, du kan indstille som din pauseskærm.

  • Download Screenstagram herfra gratis
  • Se screenstagramsiden på BarbarianGroup

Installation er meget let, bare dobbeltklik og du vælger at installere pauseskærmen som enhver anden. Du kan konfigurere nogle valgmuligheder, hvis du vil, som f.eks. Indstilling af specifikke tags til visning eller bestemte brugernavne, om du vil vise brugernavne på plakater eller ej og så videre.

Der er ikke mange muligheder inden for pauseskærmen, der holder tingene enkle, men du kan enten angive et Instagram login og trække billeder fra dit eget feed og hvem du følger, eller bare lad det laste fra det "populære" offentlige feed. For hvad det er værd, er Screenstagram virkelig bedst, når du følger nogle interessante mennesker, der posterer ting, du rent faktisk vil se og ikke nødvendigvis tilfældige billeder fra John Q Public fra Instagram trending feeds, så medmindre det er det du vil se, tag tiden til at kurere din Instagram-strøm og sætte den til din egen konto for de bedste resultater. Du kan endda oprette en unik Instagram-konto, der er specifikt til dette formål, hvis du vil, det er op til dig.

Billederne er enten så spændende eller så verdslige som hvad du følger på Instagram, eller afhængigt af hvad der er populært på det tidspunkt.

De fleste af de 'populære' billeder er berømtheder, selfies og memes, så hvis du ikke er i det, så prøv at kurere en bestemt strøm for at opnå de bedste resultater.

Hvad synes du? Cool huh? Jeg synes det, lad os vide i kommentarerne, hvis du kender til nogen særlig gode instagram-feeds at følge, finder jeg både @colerise og @zaknoyle at være særdeles gode til landskaber.

Hvis du ikke er en Instagram-fan, kan du også bruge Flickr-feeds som skærmsparere eller gå på oldschool-ruten og opbygge din egen med en mappe med billeder direkte i Mac OS X.