12 fantastiske højopløsningsbaggrunde

Forkælet med den nuværende afgrøde baggrunde spredt over baggrunden af ​​dine forskellige Macs, pc'er og iOS-enheder? Du er på det rigtige sted. Vi har samlet en stor samling af superhøjopløsende fantastiske billeder fra NASA, Hubble og National Geographic, der omfatter nogle vanvittige billeder fra rummet til lige så surrealistiske billeder på vores egen planetjord, og de vil helt sikkert se godt ud næsten på enhver visning du smider dem på, uanset om det er en retina-Mac eller iPad.

Et par hurtige noter: Billederne, der er hostet på National Geographic, er ikke direkte billedforbindelser. Du skal vælge opløsningen på deres destinationsside for den enhed, du vil dekorere. For det højeste opløsningsbillede, som NatGeo tilbyder, skal du vælge "Desktop" -indstillingen, så du kan skalere det ned (eller op) til den enhed, du finder passende. Også billederne, der er hostet af NASA, kan undertiden være ginormous, som 8000 × 8000 pixel JPG-filer, hvilket er fantastisk, hvis du søger at strække dem over flere skærme eller dekorere en nethinden, men det er lidt overkill for noget som iPhone skærm, så du vil måske gemme dem alle i en mappe, så tag et øjeblik til at ændre størrelsen på dem ved hjælp af Preview til en resolutio, der passer til dine behov. Ok nok chat, lad os komme til de gode ting ...

Mælkevejen over Quiver Trees (widescreen)

Diver og skole af fisk

M106 Galaxy

Orion Nebula

Namib ørkenen, Namibia

Ilturup Island, Rusland

Canadiske rockies

LL Ori

Rippled Reflection

Trifid Nebula

Xinjiang Kina

Lucky Bay, Australien

Spiral Galaxy

Ikke en fan af disse skud? Tjek billeder af nebula billeder, Jorden fra rummet om natten, tag dig tid til at afdække alle de skjulte baggrunde i OS X, eller bare gennemse vores tapetarkiv og find noget der passer dig. Glad dekoration!