Se en blank rød prik på telefonikonet? Det er din iPhone Voicemail, her er Fix

Hvis du for nylig har foretaget en ændring af din iPhone-tjeneste eller SIM-kort, kan du muligvis bemærke en mystisk rød blank prik på telefonens app på iPhone-startskærmen. Typisk betyder den lille blanke røde prik, at du har voicemail, men iPhone kan ikke hente den, og det sker normalt i et af følgende scenarier: iPhone er netop blevet gendannet eller nulstillet, iPhone har et nyt SIM-kort indsat i det med et andet telefonnummer eller en serviceplan, eller den tilhørende telefonsvareradgangskodeadgangskode er blevet ændret.


Fordi dette næsten altid er en indikator for en loginfejl med din voicemail, er løsningen sædvanligvis * så enkel som at logge ind med den korrekte voicemail adgangskode. Bemærk det sædvanlige *, fordi det nogle gange kan være et tegn på netværksproblemer, men mere om det på et øjeblik. Lad os først udløse dialogboksen til voicemail login, så du kan være sikker på at du bruger den korrekte adgangskode, der er forbundet med iPhones voicemail-konto:

Fastgørelse af den røde prik på telefons Voicemail-ikon til iPhone

  1. Gå til appen "Indstillinger" på din iPhone og gå til "Telefon" sektionen
  2. Rul ned og tryk på "Skift voicemail Password" - dette skal udløse en popup-besked til voicemail login, hvor du kan indtaste den korrekte voicemail-adgangskode, indtaste den korrekte adgangskode
  3. Den tomme røde prik-ikon skal nu blive til en almindelig notifikations badge med et nummer i den, hvilket angiver, hvor mange nye voicemails der er tilgængelige på iPhone

Voicemail skal fungere som normalt, og det tomme ikon forsvinder ... medmindre du selv har en netværksfejl.

* Hvis du helt sikkert ved, at voicemail-adgangskoden er korrekt, og fanen "Voicemail" i telefonappen viser en utilgængelig fejlmeddelelse for visuel voicemail, kan du typisk rette det ved at nulstille netværksindstillinger. Du vil sandsynligvis gerne bekræfte voicemail-adgangskoden er korrekt, ellers kan den visuelle voicemail-fejl fortsætte med at vises, selv efter at du har nulstillet dine netværksindstillinger.

Endelig kan du også se den tomme prik, hvis du bruger viderestilling, eller du er i et meget begrænset modtagelsesområde, hvor der er nok modtagelse til at pinge din telefon, at voicemail er ankommet, men ikke nok modtagelse til at downloade den visuelle voicemail, eller til at ringe til din telefonsvarer udbyder selv pålideligt. Det er lidt mindre almindeligt i disse dage, medmindre du er dybt i ørkenen et eller andet sted, men det kan ske. For de fleste situationer er den tomme prik blot et simpelt forbindelsesproblem, hvad enten det er med login eller netværk.