Sådan løses fryseproblemer på en XBox 360

Xbox 360 er bestemt et kraftigt stykke hardware, men nogle gange kan der være problemer, der får det til at fryse. Hvis din Xbox fryser, er det vigtigt at finde årsagen til problemet, så du kan diagnosticere og rette det. Selvom indefrysningsproblemer kan indikere et alvorligt problem, kan disse problemer oftest løses ret simpelt.

Flyt Xbox 360. Det mest almindelige problem med Xbox 360'er er, at de er placeret på en måde, der forhindrer deres ventilation, hvilket kan få dem til at blive overophedet og derefter fryse. Placer din Xbox 360 med siden ned (som billedet ovenfor), og placer den langt væk fra varmekilder. Sørg også for, at Xbox 360 ikke er på tæpper eller andre bløde overflader, da dette tilstopper ventilation.

Installer spillet, der fik Xbox 360 til at fryse. Med større spil som Star Ocean eller Last Remnant kan din Xbox 360 overbelastes, når du læser den enorme mængde data, der kommer fra disken. Download spillet til din harddisk ved at lægge disken i bakken og derefter trykke på Y ved spillets ramme på Xbox 360-instrumentbrættet. Vælg "Installer spil", og vent derefter, mens oplysningerne downloades. Mens disken stadig er i bakken, skal du prøve at afspille igen.

Kontroller disken for beskadigelse. Hvis din disk er blevet stærkt ridset eller skuffet, kan det få dit spil til at fryse. Hold disken under et stærkt lys, og kontroller for selv de mindste ridser. Hvis du bemærker et par ridser, kan du prøve at indlæse et andet spil. Hvis Xbox 360 ikke fryser, ved du, at den beskadigede disk var problemet.

Ryd harddiskens cache. Der kan være overskydende data, der får dit system til at låse op. Ryd cachen ved at trykke på disse knapper i rækkefølge: # På Xbox 360-controlleren skal du trykke på følgende punkter i denne rækkefølge: X, X, venstre kofanger, højre kofanger, X, X. Der vises en meddelelse, der spørger, om du er sikker på at du er sikker ønsker at udføre systemvedligeholdelse. Tryk på A for at fortsætte.

Afbryd forbindelsen til internettet. Hvis din internetforbindelse oplever stor trafik, kan det påvirke dit spil. Prøv at tage ledningen (eller adapteren) ud, og genstart derefter din Xbox 360.

Tips

Hvis skærmen fryser gentagne gange, og du ser tre røde lys lyse op, når du genstarter din konsol, har du oplevet total systemfejl og skal kontakte Microsoft Support for at se om en reparation. Dette fænomen er i daglig tale kendt som "Røde dødsringe" eller "RROD"