Sådan klones et 3G SIM-kort

Elementer, du har brug for

  • Papirklip

  • Håndklæde

  • SIM-kopienhed

  • Kopier SIM-kort

Et SIM-kort indeholder alle de oplysninger, som en mobiltelefon har registreret under brug - for eksempel individuelle kontaktoplysninger og telefonnumre. Brug en SIM-kopienhed til at kopiere et SIM-kort fra en mobiltelefon ved hjælp af et 3G-mobilnetværk. SIM-kopienheden er designet til at "klone" et SIM-kort, så kopien er identisk med originalens. Der er et antal SIM-kopienheder til rådighed, som alle fungerer på en lignende og intuitiv måde til at kopiere 3G-SIM-kortet.

Ret en papirclips ud. Indsæt en ende af papirclipsen i hullet på mobiltelefonen ved siden af ​​SIM-kortets holder. Skub papirclipsen ind i hullet for at springe bakken ud. Fjern bakken. Vend bakken, og fang SIM-kortet i din håndflade. Læg bakken og mobiltelefonen til side.

Læg et håndklæde på et bord. Læg SIM-kortet på håndklædet. Placer SIM-kopienheden med forsiden nedad på bordet.

Fjern låget til batterirummet fra bunden. Ret de positive og negative mærkede ender på batteriet med de positive og negative mærkede ender, der udskrives inde i batterirummet. Sæt batteriet i batterirummet, og luk låget.

Vend SIM-kopienheden. Indsæt den skårne ende af 3G SIM-kortet i slotten på enheden. Skub vælgerkontakten på siden af ​​enheden til "Copy". Tryk på trykknappen for at starte enheden. Tekstoplysninger vises på enhedens LCD-skærm, når kopien foretages. Fjern 3G SIM-kortet fra slotten, når teksten på skærmen siger, at kopieringen er udført.

Skub vælgerkontakten på siden af ​​enheden til "Klon". Sæt kopi-SIM-kortet i slotten på enheden. Tryk på trykknappen. Fjern det kopi-SIM-kort, der nu er en kopi af 3G-SIM-kortet, fra enheden.