Den bedste måde at finde information om en person på

Det kan være meget interessant at "spille detektiv" og finde ud af oplysninger om mennesker. Uanset om du leder efter en lang mistet slægtning, tjekker en ny medarbejder eller bare vil vide mere om en ny kærlighedsinteresse, er der mange online offentlige poster, der kan hjælpe dig med at finde information om en person. Offentlige optegnelser kan give et væld af oplysninger, såsom adresser (både nuværende og tidligere), fødselsdatoer, arbejdsgivere, indkomst og endda kriminelle historier. Nogle kilder er gratis, men andre kræver betaling for at få adgang til deres databaser.

Start med det, du allerede ved

Trin 1

Saml alle de oplysninger, du i øjeblikket kender til personen. Skriv personens fulde navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og andre oplysninger, du måtte være opmærksom på. Dette kan give dig et godt fundament, du kan bygge din søgning på.

Trin 2

Den bedste måde at finde information om en person på

Foretag en Google-søgning. Brug nøgleord som "at finde folk", "personlige oplysninger" eller "søgning i offentlige poster." Disse skal trække en god liste over steder at starte. Kontroller, om disse kilder er gratis, eller om de kræver betaling. Start med de gratis kilder. De burde give dig flere oplysninger, som du kan tilføje til din liste. Søg efter dit emne ved navn, og indtast så mange oplysninger, som du har om den person. Du vil gerne indsnævre din liste over søgeresultater for at sikre, at du målretter mod den rigtige person og ikke kun nogen med det samme navn.

Trin 3

Når du har udtømt denne søgning, skal du søge efter det samme navn igen, men stavet lidt anderledes. Prøv også andre former for dit emnes navn. For eksempel kan "Bill" være opført som "William" eller "Willy" eller "Will." Du kan muligvis finde resultater, hvor motivets navn blev stavet forskelligt eller simpelthen stavet forkert. Hvis du finder et navn, der matcher, skal du sørge for at krydstjekke alle andre oplysninger, såsom fødselsdato, for at sikre, at det matcher dit emne. Hvis de andre oplysninger ikke stemmer overens, skal du gå videre.

Trin 4

Brug et øjeblik på at registrere og organisere alle de oplysninger, du hidtil har samlet. På dette tidspunkt har du muligvis fundet adresser, telefonnumre, civilstand eller slægtninge til dit emne. Alle disse kan blive informationskilder, så sørg for at notere alt, hvad du finder. Det kan blive nyttigt senere i din søgning.

Nogle betalte online-databaser opkræves af søgningen, uanset om du opnår resultater eller finder de oplysninger, du søger. Sørg for at læse vilkårene og betingelserne for den database, du planlægger at få adgang til, inden du indtaster dit kreditkortnummer. De fleste databaser giver dig mulighed for at foretage en indledende søgning efter dit emnes navn og kan fortælle dig, om nogen med dette navn er opført i deres database. Nogle måske ikke. Indtast så mange oplysninger som muligt om dit emne for at undgå at trække en gigantisk liste med irrelevante oplysninger op. Du ønsker, at din søgning skal være så fokuseret som muligt.