Den hurtigste måde at se gamle meddelelser på iPhone og iPad på

Meddelelsen app af iPhone og iPad vil holde fast på alle tekstbeskeder og iMessages, der er blevet sendt og modtaget via appen på den pågældende enhed, medmindre meddelelsens tråde enten blev slettet manuelt, automatisk fjernet eller ikke gendannes via en backup. Det betyder, at du kan gennemse meget gamle beskeder på en hvilken som helst iPhone eller iPad, hvis det er nødvendigt, bare ved at åbne iOS Messages-appen, vælge en meddelelsestråd og rulle op for at se ældre og ældre meddelelser gennem den pågældende chathistorik.

Men at rulle op for at læse igennem gamle meddelelser kan være en langsom og trættende proces. Heldigvis kan et simpelt tip hjælpe med at fremskynde opgaven og hjælpe med at se gamle beskeder på en iPhone eller iPad.


Pro tip: Hvis du allerede kender indholdet af den gamle besked, du leder efter, skal du bruge funktionen Messagesøgning på iPhone eller iPad for at finde den direkte. Selvfølgelig kender alle ikke indholdsmeddelelsen, de leder efter i en ældre besked, eller måske søger de bare de gamle beskeder af en anden grund. I så fald er tricket nedenfor den hurtigste måde, der i øjeblikket er tilgængelig for at læse og finde gamle beskeder på en iOS-enhed.

Sådan ses gamle beskeder på iPhone eller iPad den hurtigste måde

  1. Åbn Messages-appen i iOS
  2. Vælg den meddelelsestråd, du vil læse eller se gamle beskeder fra ved at trykke på den
  3. Når meddelelsestråden er aktiv på enhedens skærm, skal du trykke øverst på skærmen nær ved, hvor uret er placeret (på iPhone X med skærmen hakket ud i toppen af ​​skærmen, kan du trykke på hakket i stedet)
  4. Vent til den lille fremdriftsindikator vises, og når den går væk, skal du trykke på toppen af ​​skærmen igen
  5. Gentag dette øverste tappetrick for at fortsætte med at indlæse ældre meddelelser, indtil du finder den gamle besked, du søgte

Det er det. Bliv ved med at bruge det tap-at-the-top-trick, indtil meddelelserne indlæses.

Og ja, hvis du går langt tilbage i tid til en meddelelsestråd fra flere år siden, vil det tage meget konsekvent at trykke på toppen af ​​skærmen og vente på, at den indlæser markøren for at afslutte og gå væk og derefter trykke igen. Du kan fortsætte med at trykke på, indtil du når helt i starten af ​​meddelelsestråden, forudsat at den ikke er slettet eller på anden måde ikke opretholdt på den pågældende enhed.

Dette er et ret fremadrettet og simpelt trick, der udnytter den langvarige skjulte scroll-funktion i iPhone og iPad-enheder, der giver dig mulighed for at toppen ved eller nær toppen af ​​skærmen for øjeblikkeligt at rulle til toppen af ​​en aktiv iOS-app, webside, dokument, eller som du kan se her, en samtale i Messages-appen.

Det er værd at påpege, at dette ikke er den eneste måde at se og læse gamle beskeder på, om iMessages eller sms'er, på en iPhone, iPad eller iPod touch, men de andre metoder kræver brug af en computer, iTunes og USB kabel til at forbinde med, så der kan laves en ukrypteret iOS-enhedskopi, som derefter kan åbnes og gennemses gennem direkte ved at gå gennem backupfilen til iPhone Messages-database - det er ganske vist mere avanceret, og da det kræver en computer og iTunes er muligvis ikke egnet til alle brugere, der søger at læse igennem gamle beskeder. Der er også nogle tredjepartsapps, der kan gøre den computerbaserede proces nemmere, selv om den ikke overstiger denne artikels anvendelsesområde.

Har du andre tips, tricks, metoder til visning og læsning af gamle beskeder på en iPhone eller iPad? Del dem med os i kommentarerne nedenfor!