Videoredigeringssoftware til børn

At lave film kan være en uendelig kilde til sjov for børn. Når optagelserne er taget, og det er tid til at sætte det hele sammen, kan det være en udfordring at finde software, der er egnet til børn.

Windows Movie Maker

Windows Movie Maker er gratis til download via Microsoft (og et oprindeligt program med nogle systemer). Med Movie Maker kan børn redigere videoer med simpel træk-og-slip-teknologi og klikke på en knap kaldet AutoMovie, som indtaster panorering og zoomeffekter og overgange. Det er let at trimme og falme lyd og video, og et barn kan redigere en film meget hurtigt.

Avidemux

Avidemux er en brugervenlig videoredigerer, der er tilgængelig til gratis download. For at redigere rå optagelser vælger dit barn blot de dele, han gerne vil fjerne, og trykker på "Slet". Video kan gemmes i forskellige formater med et par enkle klik. Mere avancerede redigeringsmuligheder er også tilgængelige, da dit barn bliver en mere avanceret filmskaber.

VideoStudio Express 2010

Med VideoStudio Express skal du bare bruge den enkle QuickCut-tidslinje til at trimme videoer eller rette lysstyrke og rystende kameraproblemer. Programmet tilbyder også skabeloner til titler, kreditter og lydspor. Dit barn kan tilpasse videoer med et klik eller finjustere hele filmen. Programmet er tilgængeligt fra Corel for $ 39,99 (pr. August 2010).