Sådan downloades sange fra en afspilningsliste til en iPod

IPod er en bærbar medieafspiller, især til musik, fremstillet af Apple Inc. Produktserien inkluderer iPod Classic, iPod Shuffle, iPod Nano og iPod Touch. Sange kan købes, downloades og oprettes til afspilningslister på din computer ved hjælp af iTunes, som er tilgængeligt gratis på Apple.com-webstedet. Afspilningslisterne kan derefter uploades og føjes til din iPod ved manuelt at synkronisere din iPod-enhed med iTunes.

Trin 1

Slut din iPod til din computer ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. ITunes-programmet starter automatisk. Hvis iTunes ikke starter, skal du klikke på knappen "Start", derefter klikke på "Alle programmer" og klikke på "iTunes" fra applikationslisten.

Trin 2

Klik på ikonet "iPod" under Enheder i venstre rude i iTunes-vinduet.

Trin 3

Vælg fanen "Oversigt" fra hovedsektionen i iTunes-vinduet.

Trin 4

Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Manuelt administrere musik og videoer" eller "Manuelt administrere musik" for at vælge denne mulighed. Dette deaktiverer de automatiske synkroniseringsindstillinger for fanerne Musik, tv-udsendelser og film.

Trin 5

Klik på "Anvend".

Trin 6

Vælg afspilningslisten fra venstre side af iTunes-vinduet under Afspilningslister, og træk den til din iPod (iPod-ikon placeret under Enheder).

Vælg din iPod under Enheder, og klik på ikonet "Skub ud" ud for det for at frakoble din iPod korrekt fra din computer.