Sådan ændres en Netflix-avatar

Elementer, du har brug for

  • Netflix-konto

  • Computer

Netflix giver seerne mulighed for at leje film uden at skulle forlade hjemmets komfort. Du kan tilmelde dig en plan, der giver dig mulighed for at streame film med det samme eller få videoerne sendt direkte til din postkasse. Netflix leverer en generisk avatar til dig, når du tilmelder dig. Du kan dog personalisere din avatar ved at uploade et billede fra din computer. Dette er hvad andre Netflix-medlemmer vil se ud for dine skriftlige anmeldelser.

Log ind på din Netflix-konto. Gør dette ved at besøge Netflix-webstedet og derefter indtaste dit brugernavn og din adgangskode.

Vælg en film, og klik på den for at få flere oplysninger. Det betyder ikke noget, hvilken du vælger, da du bare bruger den til at få adgang til en anden side. Vent på, at filmoplysningerne indlæses.

Gå til afsnittet "Medlemsanmeldelser" nederst til højre på siden. Du vil se en knap, der siger "Skriv en anmeldelse." Vælg denne indstilling. Du skal ikke skrive en anmeldelse.

Klik på din avatar. Det er enten indstillet af dig eller af Netflix. Det vises ved siden af ​​tekstfeltet, hvor du kan indtaste din anmeldelse.

Find ordet "Rediger" på den side, der indlæses, og klik på det. Det vil være placeret direkte under din avatar.

Brug det dialogboks, der vises, vælg et foto, du vil bruge, og tryk på "Åbn". Dette uploader din nye avatar.

Tips

Hvis du er i afsnittet "anmeldelser", skal du ikke følge trin 1-3.

Advarsler

Brug ikke upassende billeder, da det er i strid med Netflix's politikker.