Sådan laver du en flyer med billeder

Oprettelse af flyers med dine egne billeder kan være en fantastisk måde at annoncere for din virksomhed eller få ordet om en velgørenhedsbegivenhed. Uanset om du vil oprette en flyer til din nye virksomhed, eller du vil designe en flyer som en del af et skoleprojekt, er processen ret ligetil. Du skal bruge et godt grafikprogram og adgang til en computer.

Trin 1

Saml de billeder, du vil føje til din flyer. Det kan ofte være nyttigt at oprette et grundlæggende layout på papir og placere dine billeder (illustrationer eller fotos), hvor du vil have dem. Dette kan hjælpe dig med at bestemme, hvor dine billeder skal placeres i flyeren. Bestem teksten (hvis nogen), du vil medtage. Beslut dig for stil eller tema på din flyer.

Trin 2

Find et grafikprogram for at oprette dit flyers design. Du skal vælge et program, du har det godt med, baseret på din viden om grafisk design. Du kan finde nogle grafikprogrammer, der er tilgængelige i dit lokale bibliotek, eller du har muligvis adgang til et program såsom Photoshop på dit kontor, hvis du ikke ejer en kopi. Hvis du har brug for et program, der koster lidt mindre, er der flere, inklusive ArtRage, der måske passer godt. En freeware-indstilling er GIMP, et program der på mange måder kan sammenlignes med Photoshop.

Trin 3

Gå til "File" og vælg derefter "New" i rullemenuen. Vælg derefter en baggrundsfarve; hvid anbefales normalt til flyers. Vælg dimensionerne til din flyer, og indsæt derefter disse numre, generelt under menuen "Sidelayout" eller "Sideopsætning". Tilføj derefter opløsningsindstillingen, vælg mindst 300 pixels (dpi) for at få de bedste udskriftsresultater.

Trin 4

Føj dine billeder til deres eget lag i panelet "Lag" ved at åbne billederne, hvorfra de er gemt. Brug derefter funktionerne “Kopier” og “Indsæt” til at placere dem i hoveddokumentet. Hvert billede, det være sig foto eller andet kunstværk, placeres automatisk på et lag. Når du opretter en tegning eller et tekstafsnit, kan du tilføje et nyt lag for hvert element ved at klikke på "Nyt lag". Ved at have hvert element på sit eget lag kan du lettere foretage ændringer i hver uden at påvirke andre elementer.

Trin 5

Vælg mellem en række værktøjer til at fuldføre dit flyers design. Disse værktøjer giver dig også mulighed for at redigere dine billeder. Du kan flytte elementer, inklusive dine billeder, ved at vælge "Flyt" -værktøjet eller ved at klikke og trække hvert element. Du kan forstørre dine billeder, invertere dem, ændre farve eller lysstyrke eller foretage en overflod af andre ændringer afhængigt af din specifikke designforudsætning. For at ændre f.eks. “Lysstyrke / kontrast” på et foto skal du gå til “Billede” og derefter “Justeringer” og derefter foretage den ønskede ændring. Filtre og forskellige skrifttyper kan også hjælpe dig med at oprette det ønskede design.

Gem dit endelige flyer-design i JPEG-format i høj opløsning. Du kan enten vælge at udskrive din flyer ved hjælp af din hjemmecomputer og computer eller printer, eller få din flyer trykt professionelt af en kontorartikler eller en trykkeri.