Hvordan konfigurerer jeg Steinberg Cubase 5-kontrolrummet?

Steinbergs Cubase 5 er musiksoftware, der giver dig mulighed for at blande, lag og optage lydfiler med sin indbyggede multisporoptager. Cubase 5-interface har et indbygget kontrolrum, hvor du kan justere lydstyrken på skærme, stikke start- og slutpunkter og oprette tilpassede blandingskanaler. For at konfigurere kontrolrummet skal du indstille inputvolumen, signalflow og kanalparametre for hvert spor.

Åbn softwaren, og klik på fanen "Enhed" fra toppen af ​​skærmen. Vælg indstillingen "VST-forbindelser" i sidemenuen. Klik på fanen "Studio", som er den sidste fane til højre på skærmen.

Klik på pilen "Tilføj kanal" øverst til venstre på skærmen, og vælg en "Studio", "Telefoner" eller "Overvåg" kanal fra listen over muligheder.

Vælg fanen "Inputs" i vinduet "VST Connections", og højreklik og vælg "Volume". Indstil den korrekte lydstyrke for hvert inputspor ved at indtaste det ønskede nummer.

Vælg fanen "Output" i vinduet "VST Connections", og højreklik for at vælge "Volume", "Channel" og "Bus" for hvert ønsket spor.

Deaktiver og aktiver kontrolrummet ved at klikke på knappen "Aktivér / deaktiver" i vinduet "VST-forbindelser".

Advarsler

Indstil aldrig indgangsvolumen højere end udgangsvolumen.