Sammenlign faktiske Apple Watch-størrelser med en iPhone

Nu da vi ved, at Apple Watch vil tage forudbestillinger i begyndelsen af ​​næste måned til en senere udgivelsesdato i april, kan interesserede brugere måske få en bedre ide om, hvor stor eller lille, der er givet Apple Watch-modeller. Afrunding af tallene, 42MM er 1, 65 inches og 38MM er 1, 5 inches. For de fleste af os betyder høreapparat 38mm eller 42mm næsten ingenting, men Apple Store-appen har en virkelig praktisk funktion, der viser den faktiske størrelse af hver Apple Watch-model, hvilket giver dig en glimrende ide om enhedens nøjagtige fysiske størrelse.


Du har naturligvis brug for en iPhone til dette, så det er bare et spørgsmål om at finde det rigtige sted i Apple Store-applikationen:

  1. Få Apple Store-appen, hvis du ikke har den endnu, og start appen på en iPhone
  2. Tryk på den øverste "WATCH" grafik i sektionen Udvalgte
  3. Tryk på "Se prissætning" i øverste højre hjørne
  4. Tryk på "Sammenlign case sizes"
  5. Skift mellem 38MM og 42MM for at se den faktiske størrelse af Apple Watch på din iPhone skærm

Du vil nok gerne holde iPhone i håndleddet for at få den bedste ide om hvilken model du skal vælge. Mens 42MM-størrelsen klart giver et større skærmbillede, koster det også $ 50 mere for basen Apple Watch Sport-modeller i forhold til 38MM. Således er det ikke kun Apple Watch-sagen, der passer til dit håndled, men også om man vælger den større eller større model, er prisen og budgettet afhængig. De har begge de samme funktioner og funktioner, men tilsyneladende kan den lidt større model også have en lidt længere batterilevetid.

I sidste ende kan det være bedst at besøge en Apple Store eller forhandler for at prøve begge Apple Watch-modeller, før de træffer en købsbeslutning, især i betragtning af de enorme sorter af bånd og stilvariationer. På den ene side er det stadig at se, om den større Apple Watch vil have den samme positive, men ødelæggende effekt som den større iPhone Plus gør ... tiden vil fortælle.

Dette er lidt alt for skjult i Apple Store-appen, givet hvor nyttigt det er, men takket være AppleInsider for at pege på dette.