Sådan slår du op på Vonage-telefonnumre

Du kan finde nogen ved hjælp af deres telefonnummer ved hjælp af Internettet gratis og også ved hjælp af betalte personsøgninger. Med Vonage bruger opkaldere en VoIP-tjeneste, der adskiller sig fra et almindeligt telefon- eller mobiltelefonnummer, hvilket gør det sværere at spore dem, fordi den ikke gemmer dine telefonregistreringer på samme måde som dine traditionelle telefontjenester. Webtjenester online giver søgeadgang til disse VoIP-poster til lokalisering af telefonnumre og personer. Nogle websteder er tilgængelige uden omkostninger for dig.

Trin 1

Åbn din internetbrowser, og besøg et troværdigt søgemappe, såsom VoIP Monitor eller I Info Search, for VoIP-numre og Vonage-kunder. Nogle søgewebsteder er gratis, mens andre muligvis opkræver pr. Søgning eller på abonnementsbasis.

Trin 2

Find søgningen efter at slå VoIP-numre op. Indtast det Vonage-telefonnummer, du prøver at slå op. Klik på "Søg" for at give hjemmesiden mulighed for at gennemse den tilgængelige mappe for at finde match.

Tillad søgningen at fuldføre, inden du forlader vinduet eller surfer andetsteds. Klik på det resultat, du leder efter, når søgningen er afsluttet. Oplysninger såsom personens telefonnummer, adresse og andre kontaktdata kan vises i resultaterne. Hvis du ikke finder de resultater, du leder efter, kan du prøve et alternativt websted til søgning for at finde Vonage VOIP-telefonnummeret.