Beta 5 i iOS 11 & MacOS High Sierra Tilgængelig

Apple har udgivet den femte udvikler beta versioner af iOS 11, macOS High Sierra 10.13, tvOS 11 og watchOS 4 til brugere, der deltager i udvikler beta testprogram. De offentlige beta-bygninger ankommer typisk kort efter en udviklerudgivelse.


De seneste bygger indeholder en række fejlrettelser og mindre justeringer af beta-udgivelser, måske mest bemærkelsesværdige er, at Beskeder i iCloud er blevet fjernet fra beta 5 og skubbet til en fremtidig iOS 11-opdatering.

iOS 11-udvikler beta 5 kan downloades nu fra iOS Settings-appen, macOS High Sierra 10.13 beta 5 er tilgængelig som en opdatering via Mac App Store, og tvOS 11 beta 5 og watchOS 4 beta 5 kan downloades via deres respektive softwareopdatering mekanismer også.

Alle kan installere og køre udvikleren beta-builds, men de skal være registreret som en Apple Developer for at få adgang til udviklerudgivelserne. En bedre tilgang til brugere, der er interesserede i beta-testoplevelsen, er at køre den iOS 11 offentlige beta eller installere MacOS High Sierra public beta i stedet, hvilket ikke kræver en udvikler beta-konto via Apple.

Betasystemsoftware er notorisk upålidelig og mindre stabil end en endelig systemsoftware, og det anbefales derfor ikke for de fleste brugere at køre på primære enheder. Ikke desto mindre kan du køre beta operativsystemerne give dig hånd i erfaring med nogle af de bedre funktioner i iOS 11 og interessante nye funktioner i MacOS High Sierra. Det kan også være sjovt for ikke kun udviklere, testere og skabere, men også bare nysgerrige og tidlige adoptører.

Du skal altid sikkerhedskopiere en iPhone, iPad eller Mac, før du installerer nogen beta-software.

De endelige versioner af iOS 11, macOS High Sierra og watchOS 4 er indstillet til at blive frigivet i efteråret.