Sådan ændres en simmers barselsbeklædning i "Sims 3"

"The Sims 3" er et livssimuleringsspil, der er tilgængeligt til pc, Mac, Wii, PlayStation 3 og Nintendo DS. I spillet opretter spilleren simulerede mennesker, eller "Sims", og fører dem gennem en karriere, familieliv og andre eventyr. Voksne kvindelige simmere kan blive gravide i spillet og straks skifte til standard barseltøj under graviditeten. "The Sims 3" giver spillerne mulighed for at downloade og bruge nye tøj til deres gravide simmere, hvilket gør det let for en spiller at krydre morens blivende garderobe.

Besøg "The Sims 3" -webstedet, og log ind (se Ressourcer). Hvis du ikke allerede har registreret dit spil, skal du gøre dette nu og oprette et bruger-id og en adgangskode.

Klik på "Exchange" -fanen, og vælg "Beklædning" for at finde tøj, der kan downloades.

Skriv "Maternity" i feltet for nøgleord i venstre side af skærmen for at se de barselsdragter, der kan downloades.

Klik på "Føj til spil" for at downloade det outfit, du gerne vil, og følg instruktionerne på skærmen for at downloade outfit.

Åbn "The Sims 3" ved at placere spildisken på din computer eller klikke på "The Sims 3" -ikonet på skrivebordet. Når spillet er indlæst, skal du klikke på din familie for at begynde at spille. Det nye barselsdragt vil nu være tilgængeligt for din gravide simm, når du klikker på en kommode og vælger "Plan Outfit".

Tilpas dit outfit yderligere ved hjælp af de tilgængelige farve- og mønstermuligheder under menuen "Plan Outfit" og klik på ikonet i nederste højre hjørne.

Advarsler

Der er masser af brugeroprettede sider med Sims 3-downloadet tøj. Download af indhold fra en ikke-betroet kilde kan føre til vira på din computer.