Hvordan kan jeg indsætte et billede i en MP3-fil?

MP3-filer kan gemme ekstra data (kaldet metadata) i form af ID3-tags. Disse oplysninger føjes normalt til begyndelsen eller slutningen af ​​MP3-filen. Billedfilen skal enten være en PNG-fil eller en JPEG-fil, hvis du vil se billederne i iTunes eller en MP3-afspiller. Det er bedst at vælge illustrationer, der ikke er større end 300 x 300 pixels, hvis du vil have, at billedet skal vises korrekt i afspilleren.

MP3-mærke

MP3-tag er et gratis program, der giver dig mulighed for at redigere ID3-tags, inklusive albumbilleder til en eller flere filer ad gangen. Når du åbner softwaren, vil du se et tomt vindue uden sange i det. Indtast placeringen af ​​den musikmappe, du vil arbejde med, i tekstfeltet "Katalog" på venstre side af skærmen. Dette udfylder højre side af skærmen med alle MP3-filer i den mappe.

Klik på den eller de filer, du vil redigere. Højreklik i billedvinduet i venstre side af skærmen under tekstfeltet "Directory". Der vil være eksisterende albumbilleder eller billedet af en post i dette vindue. Vælg indstillingen "Tilføj omslag" i den menu, der vises. Gennemse placeringen af ​​den billedfil, du vil bruge, og klik på "Åbn". Klik på "Gem tag" under menuen "File" for at gemme det nye kunstværk i filen.

iTunes

ITunes-softwaren har også mulighed for at redigere ID3-tags. Klik på "Bibliotek" i vinduet "Kilde" i venstre side af skærmen. Vælg din MP3-fil fra listen til højre på skærmen, og højreklik på filen. Vælg "Få info" i menuen. Et nyt dialogvindue vises. Klik på fanen "Get Artwork". Klik på knappen "Tilføj" og gennemse den billedfil, du vil bruge, og klik på "OK" for at lukke vinduet.

Hvis du vil føje det samme billede til mere end en MP3-fil, skal du holde "Ctrl" -tasten nede, mens du vælger filerne. Når alle dine filer er valgt, kan du højreklikke på en af ​​filerne og klikke på "Hent info."