Sådan spiller du Wii-spil fra et netværksdrev

Elementer, du har brug for

  • Unix-computer eller Unix-skal

  • Wii med Homebrew-applikation

Nintendo Wii bruger trådløs G, så det er muligt at streame videospil fra en anden computer fra dit netværk. For at streame et videospil til Wii skal du oprette en skal, så spillet kan løbe ud af en computer, og brug derefter et modificeret Homebrew-program til at køre det visuelle fra Wii. Mens folk har programmeret en applikation til Nintendo Gamecube til netop dette formål, er den ikke blevet ændret til at løbe væk fra Nintendo Wii endnu. Hvis du har programmeringsevnerne, kan du tilpasse Gamecube-applikationen for at køre fra Wii.

Klik på begge links i ressourceafsnittet (Phoenix Atmega Loader v2.7.9 og AR v1.08 Loader). Begge sider kræver, at brugeren registrerer sig for at få adgang til deres freeware. Klik på "Registrer" under "Login" -knappen for at Phoenix Atmega Loader kan tilmelde dig. For EurAsia-downloads, det websted, der er vært for AR v1.08 Loader-download, skal du klikke på hyperlinket "Opret en" under knappen "Login".

Konfigurer dit netværk til en statisk IP-adresse, og indstil din computer og Wii manuelt til en statisk IP-adresse.

Download Phoenix Atmega Loader (se ressourcer) til din Unix-computer. Phoenix Atmega Loader er freeware, så under ingen omstændigheder kan du tilpasse denne software til personlig fortjeneste. Denne applikation er designet af et Atmega128 / 256 wafer-kort. Programmet er som standard standard 3.6864Mhz ISO-ur, det samme ISO som en Wii, så det er velegnet til at streame ISO til Wii.

Download AR 1.08-læsser (se Ressourcer). AR 1.08 Loader er designet til at konvertere Gamecube-filer, der skal læses af Wii. Gå til en kommandolinje på din Unix-boks, og få adgang til Phoenix Atmega Loader, kompilér softwaren. Kør AR 1.08 loader, og prøv at kompilere Phoenix Atmega Loader. Der vil være fejl. Gå gennem koden linje for linje og rette hver fejl. Dette kan tage timer med arbejde. Hvis du har tålmodighed, kan du oprette et streamingprogram til Wii.