Tag et iPhone-billede med fjernbetjeningen

Vidste du, at de hvide Apple-øretelefoner, der følger med en iPhone, kan fordoble som en fjernudløserknap til iPhone-kameraet?

Med øreproppekabelens ekstra længde kan du ende med at tage bedre gruppebilleder, bedre selfies og endda bedre lys med lavt lys, fordi det kan reducere kamerarystelser dramatisk. Der er alle mulige sjove anvendelser til at tage billeder fra iPhone eller iPad med ørepropper.

Prøv det selv, denne vejledning viser dig, hvordan det virker.

Sådan tager du billeder med iPhone fjernt ved hjælp af ørepropper

Du kan tage billeder ved hjælp af ørepropper, der er sluttet til nogen iPhone eller iPad, men vi fokuserer på iPhone her, men trinene er de samme for iPad også:

  • Med øretelefonens hovedtelefoner tilsluttet til iPhone, skal du starte Camera app
  • Klik på knappen + plus (volumen op) på øretelefonerne for at få et billede

Det er selvfølgelig ikke det samme som en komplet fjernbetjening til at tage et billede, men det handler om så fjernt som du kan få uden hjælp fra en tredjepartsapp eller uden at bruge kameraets nedtælling.

Fjernudløsere er generelt bedst brugt med stativ eller stativ, to populære og meget bærbare står til iPhone er Joby Gorillamobile som inkluderer en telefon sag til at fastgøre iPhone til standen og iStabilizer der bruger en klemme til at holde fast i en række forskellige smartphones.

Gå ikke glip af nogle af vores andre iPhone fotograferingstips, herunder hvordan du låser eksponering og fokusering, zoom ind og ud, tag bedre billeder ved hjælp af gitteret og reglen for tredjedele, og endda hvordan man laver en øjeblikkelig makrolens ved hjælp af andet end en lille dråbe vand på iPhone kameraet.

Har du andre interessante tricks til øretelefoner og iPhones, eller iPhone fotografering? Lad os vide i kommentarerne!