Sådan tilsluttes en trådløs bærbar computer til en Blu-Ray

Da du købte din bærbare computer, troede du sandsynligvis, at du havde alt i det, du muligvis kunne ønske dig. Derefter fulgte Blu-Ray-drevne, og nu føler du dig udeladt. Ikke bekymre dig, du kan altid købe et eksternt Blu-Ray optisk drev og ikke kun se alle dine Blu-Ray-film på din bærbare computer, men også downloade og brænde dine egne diske ved hjælp af det samme optiske drev. Omkostningerne er bestemt mindre, end det ville være, hvis du købte en ny bærbar computer med den integrerede teknologi, plus du ikke behøver at bruge tid på at overføre filer. Tilslutning af din trådløse bærbare computer til et Blu-Ray-drev tager sandsynligvis mindre end 10 minutter.

Trin 1

Pak dit Blu-Ray optiske drev ud. Det skal sige på kassen, om USB-kablet er inkluderet. Hvis det ikke er tilfældet, skal du købe en, før du kan tilslutte drevet.

Trin 2

Tilslut dit drev. Sæt den ene ende af USB-kablet i det optiske drev. Sæt den anden ende i din computer. Hvis du har valgt et selvdrevet drev, er din forbindelse fuldført. Hvis du har valgt et drev med en ekstern strømkilde, skal du slutte adapteren til drevet og derefter til stikkontakten.

Installer softwaren. Mens drevet sandsynligvis fungerer OK lige ud af kassen, vil installation af softwaren sikre, at det fungerer fuldt ud, og som det var tiltænkt.