Sådan placeres spil på din TI-84 Plus

TI-84 Plus er en af ​​Texas Instruments mere populære grafregnemaskiner, og der er en bred vifte af applikationer og spil tilgængelige at installere på den. TI-84 Plus er fuldt kompatibel med alle funktioner fra sin forgænger, TI-83 Plus, hvilket giver den et enormt bibliotek med muligheder. TI-84 Plus er udstyret med en USB-port, hvilket gør det nemt at installere spil og andre applikationer.

Download TI Connect-softwaren til din computer fra Texas Instruments websted. Dobbeltklik på filen, når den er downloadet for at installere softwaren på din computer.

Tænd din TI-84 Plus-lommeregner, og sæt mini-USB-kablet i både TI-84 Plus og din computer.

Download ION-softwaren fra TICalc-webstedet. Når download er afsluttet, skal du udpakke indholdet af filen til et bibliotek på dit skrivebord. Hvis der vises nogen dialogbokse under udvindingsprocessen, skal du vælge "Ja". Når alle filer er udpakket, skal du vælge alle filerne, højreklikke på dem og vælge "Send til TI-enhed."

Tryk på "PRGM" -knappen på din TI-84 Plus, og udfør ION-filen, som skal være den første fil, der er anført. Du modtager en bekræftelsesmeddelelse, der siger "ION installeret."

Tryk på "2." -tasten, derefter på "plus" -tasten, derefter "2" og derefter "7", og find derefter de tre programmer, der starter med "Ion", og tryk på "Enter" -tasten, mens hvert af dem er fremhævet. Dette arkiverer ION-softwaren. For at kontrollere, at trinnet var vellykket, skal du kontrollere, om der er en stjerne (“*”) ved siden af ​​hver af filerne.

Download de spil, du gerne vil have, fra TICalc-webstedet. Når du har downloadet og udpakket spillene, skal du højreklikke på dem og vælge "Send til TI-enhed ...", og sørg for at vælge "Arkiver" som destination.

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • TI-84 Plus

  • Mini-USB-kabel (leveres typisk med TI-84 Plus)

Tips

TI Connect-softwaren giver dig også mulighed for at sikkerhedskopiere alt indholdet på din TI-84 Plus-lommeregner. For at gøre dette skal du starte TI Connect-softwaren, klikke på ikonet "Backup" og følge instruktionerne på skærmen.

Advarsler

Husk, at du først skal downloade de spil, du vil installere på din TI-84 Plus, til din computer.