Sådan får du fly på "Airport Tycoon 3"

"Airport Tycoon 3" er et forretningssimuleringsspil udgivet af Global Star Software og udgivet til pc'en i 2003. Spillet - den anden efterfølger til "Airport Tycoon", som debuterede i 2000 - får spilleren til at tage rollen som en lufthavnschef, der styrer oprettelsen af ​​en lufthavn fra bunden. At erhverve fly til brug i din lufthavn kræver, at du gennemfører alle trinene til at bygge din lufthavn og derefter erhverver hangarkontakter fra flyselskaberne i spillet.

Beslut hvilken type lufthavnsterminal - passager eller fragt - du skal køre i din lufthavn.

Byg alle nødvendige bygninger for at åbne din lufthavn. Opret mindst en landingsbane, flere taxaveje, flere flyvemaskiner, et forklæde (vejen brugt af lufthavnsstøttende personale), et vendepunkt (som håndterer rengøring, catering og bagagehåndtering), en lufthavn vedligeholdelsesbygning og enten en last eller passager terminal.

Åbn din lufthavn og begynd at erhverve kontrakter. Søg i dine meddelelser efter nye kontrakter, når de bliver tilgængelige for dig. Dobbeltklik på meddelelsen "Kontrakttilbud" i "Beskedpanel". Beslut om "Accepter", "Afvis" eller "Genforhandle" alle kontrakttilbud.

Vælg mellem "Luftfartsaftaler", "Udenfor kontrakter", "Inde kontrakter" eller "Luftfartsservicekontrakter."

Accepter kontrakterne for at begynde at erhverve fly fra flyselskaberne.

Tips

Sørg for at administrere dit budget nøje. Underskrevne kontrakter kommer med en underskriftsbonus, som skal bruges til at bygge flere lufthavnsbygninger eller lokke andre virksomheder såsom hoteller og tankstationer til din lufthavn. Hvis du hæver din lufthavnsvurdering, får du adgang til bedre kontrakter, herunder de eftertragtede hubkontrakter. Jetways og større landingsbaner giver dig mulighed for at tiltrække større fly.