Hvad er sms-opkald?

Et SMS-opkald er et teknologisk fremskridt, der giver adgang til billige verdensomspændende opkaldstakster ved hjælp af SMS-beskeden (SMS) eller tekstbeskeder via en mobiltelefon. Derudover tillader SMS-opkaldet, at messaging-hjælpeprogrammet på en mobiltelefon aktiverer internationale telefonopkald. Ifølge artiklen SMS Call Trigger på SatelCall-webstedet har du mulighed for at bruge din mobiltelefon såvel som enhver anden telefon ved blot at sende en kort besked. Artiklen bemærker specifikt, at enhver bruger kan lave "billig langdistance når som helst, hvor som helst, startet fra din mobiltelefon til enhver telefon."

SMS-opkaldsteknologi

Udløs et billigt telefonopkald ved hjælp af SMS-gatewayen. For eksempel kan denne type SMS give mulighed for et telefonopkald på mindre end en dollar til Jamaica. Teknologien muliggør et opkald mellem to håndsæt, mens tastaturet enten kan være en mobiltelefon eller et computertastatur. Kvaliteten af ​​opkaldet er fortsat høj, da SMS-gatewayen bruger et pålideligt telefonsystem. Dette er en god metode til at holde kontakten med kære eller forretningskendte, når du er i udlandet, opholder dig på et hotel eller når du bare er væk hjemmefra eller på kontoret.

SMS via e-mail

Ud over at have adgang til en gateway til billige telefonopkald, kan du sende korte beskeder via e-mails. En mere avanceret gateway gør det muligt for familie, familie, venner og forretningsforbindelser at sende en SMS tilbage til dig. Inden for artiklen "Hemmeligheden bag at foretage billige telefonopkald" foreslår Majon International et tovejskommunikationssystem mellem e-mail og SMS, en tjeneste, som nogle gateways tilbyder. I dette tilfælde er der ingen korte tidsvinduer til at begrænse din kommunikation.

SMS-til-SMS-tjenester

Brug SMS-til-SMS-tjenester til at sende flere beskeder til forudbestemte telefonnumre eller til et bestemt navn på din kontaktliste.

E-mail til fax

Send en fax overalt i verden (e-mail-til-fax-system) ved hjælp af den rigtige SMS-gateway. Denne SMS-tjeneste giver også brugeren mulighed for at sende websider til faxmaskiner samt muligheden for regelmæssigt at programmere faxmaskinen til at modtage nyheder fra en bestemt webside.

betalingsmetoder

Du kan enten betale for disse SMS-gateways i hård valuta eller med et kreditkort. Betalingstjenester, såsom Moneybookers, kan også bruges til at betale for disse gateways. Du kan alternativt betale eventuelle tilknyttede gebyrer ved hjælp af et kreditsystem. Køb kredit og tilføj den til din konto, eller optjen gratis kredit ved at henvise flere brugere til tjenesten. Den sidste mulighed tjener ikke kun provision, men det giver dig også adgang til billigere telefonopkald.