Audix Voice Mail instruktioner

Du kan bruge din Audix-telefonsvarer til at optage beskeder, oprette personlige hilsner, hente beskeder og oprette postlister. Dette stemmesystem giver campusbrugere mulighed for at sende beskeder til andre campusbrugere, der bruger Audix voice mail. Stemmesystemet er ikke kun for fakultetet, men også for studerende og personale. Lær at vide, hvordan du bruger Audix for at få maksimal tilfredshed.

Opsæt telefonsvarer

Trin 1

Tryk på "Voice Mail", og ring til din 5-cifrede lokalnummer. tryk derefter på "#." Du bliver bedt om at angive et kodeord. Tryk på "1" og derefter på "#."

Trin 2

Tryk på "1" for at optage dit fornavn. Tryk på "1" igen og derefter på "#" for at godkende optagelsen.

Trin 3

Indtast et kodeord mellem fire og 15 cifre. Tryk derefter på "#" -tasten. Indtast din adgangskode igen, og tryk på "#."

Tryk på "3" og derefter på "1" for at optage en personlig hilsen. Tal din hilsen tydeligt og langsomt efter tonen, og tryk derefter på "#" for at godkende den. Tryk på "1", hvis du vil bruge hilsenen til alle dine opkald.

Henter Voice Mail

Trin 1

Tryk på "2" for at hente dine Audix-talebeskeder.

Trin 2

Lyt til klokkeslæt, dato og længden af ​​meddelelsen, og tryk derefter på "0" for at lytte til beskeden.

Tryk på "1" for at gentage meddelelsen eller "1" efterfulgt af "2" for at gå videre. Tryk på "#" for at gemme beskeden. Tryk på "*" og "3" for at slette beskeden.

Oprettelse af postlister

Trin 1

Tryk på knappen "Voice mail", og log ind på din Audix-telefonsvarer for at oprette postlister. Tryk på "5", når du hører aktivitetsmenuen. Postlister består af en liste over abonnentudvidelser, som du kan sende gruppeoplysninger til.

Trin 2

Tryk på "1" for at administrere din adresseliste. Tryk på "1" for at oprette en mailingliste; indtast derefter liste-ID såsom "Team 1" og tryk på "#."

Tryk på "1" for at gøre adresselisten privat. Tryk på "2" for at offentliggøre adresselisten. Indtast lokalnummeret for hvert medlem, og tryk på "#". Tryk på "#" for at gemme din adresseliste.