Sådan bruges en Belkin trådløs G-router som et Range Booster-adgangspunkt

En trådløs netværksenhed såsom Belkin Wireless G-routeren er primært beregnet til at blive brugt som et centralt forbindelsespunkt til dit hjem- eller kontornetværk. Hvis du har nok enheder til at netværke sammen, at en enkelt router ikke giver nok rækkevidde til dem alle, kan du bruge et rækkevidde, der øger adgangspunktet, som også er kendt som en repeater, for at udvide netværkets rækkevidde. Hvis du allerede har en anden Belkin Wireless G-router, er der ikke behov for at købe en separat repeater, da du kan ændre routerens indstillinger for at fungere som et rækkevidde, der øger adgangspunktet.

Indstil Belkin Wireless G-routeren mod kanten af ​​dit netværks nuværende rækkevidde. Tilslut routerens elektriske stik til en stikkontakt, og tænd den. Sæt software-cd'en, der fulgte med Belkin-routeren, i diskdrevet, uanset hvilken computer der er fysisk tættest på enheden. Vent på, at installationsguiden vises på skærmen, og følg derefter instruktionerne for at installere Belkin-routersoftwaren.

Sådan bruges en Belkin Wireless G-router som et Access Booster for Range Booster

Åbn en hvilken som helst webbrowser på computeren, når installationen er afsluttet. Skriv talestrengen "192.168.0.1" i navigationsværktøjslinjen øverst i browseren, og tryk derefter på "Enter" -tasten. Indtast ordet "Admin" i både brugernavnet og kodeordets tekstfelter i midten af ​​skærmen. Klik på knappen "Log på" for at få adgang til Belkin trådløse routers menuskærm.

Klik på linket "LAN-indstillinger" under overskriften "LAN-opsætning" øverst til venstre i vinduet. Lav en hurtig oversigt over antallet af enheder, der skal forbindes sammen på dit netværk. Klik inde i tekstboksen for den trådløse routers IP-adresse i midten af ​​skærmen. Slet det sidste nummer i IP-adressen. Indtast et tal, der er mindst et ciffer højere end antallet af enheder på dit netværk, f.eks. "35", hvis der er 34 enheder i alt på dit netværk.

Rul ned til overskriften "DHCP Server" under tekstfeltet IP-adresse. Klik på alternativknappen markeret som "Sluk." Klik på "DNS" -linket under overskriften "Internet WAN" i venstre side af skærmen. Find radioboksen markeret som "Deaktiver videresendelse." Klik på radioboksen.

Klik på knappen "Sikkerhed" placeret under overskriften "Trådløs". Rul ned til området "Port Forwarding" i midten af ​​vinduet. Fjern hver af de IP-adresser, der er anført i tekstfelterne. Find alternativknappen markeret som "Gateway", og klik derefter på den.

Klik på linket "Application Gateways" under overskriften "Firewall". Klik på feltet, der er mærket "Deaktiver Firewall." Klik på knappen "Anvend indstillinger" nederst i vinduet, og luk derefter webbrowseren for at bruge Belkin Wireless G-routeren som et rækkefølge, der øger adgangspunktet.

Tips

I menuen "Systemindstillinger" kan du ændre brugernavn og adgangskode, så andre brugere ikke kan få adgang til routerens menu ved hjælp af "admin" -adgangskoden.