Sådan bruges en almindelig ekstern harddisk på en Xbox 360

Oddserne er gode, at hvis du har brugt din Xbox 360 i nogen tid, er din konsoles harddisk fyldt op til gællerne med Xbox LIVE Arcade-titler, HD-teksturpakker, indhold, der kan downloades og personlige medier. Hvis du ofte kæmper med beslutningen om, hvad du har råd til at slette for at få din plads tilbage, er tilføjelse af en ekstern harddisk en nem løsning på dine lagringsproblemer.

Kompatibilitetskrav til et eksternt drev

Din eksterne harddisk eller flashdrev skal opfylde to kriterier for at være kompatibel med en Xbox 360: Har mindst 1 GB lagerkapacitet og brug FAT32 filsystem. Du kan kontrollere dit eksterne drev ved at slutte det til din computer og åbne Ejendomme menu. Hvis filsystemet er angivet som FAT32, er du klar til at forbinde drevet til din Xbox 360, ellers skal du omformatere drevet.

Omformatering af et eksternt drev til brug med en Xbox 360

Hvis dit eksterne drev viser et andet filsystem end FAT32, skal du omformatere drevet. For at gøre dette skal du "højreklikke" på drevets ikon og vælge Format fra menuen. Vælg FAT32 i rullemenuen File System og "Venstreklik" Start.

Advarsel: Omformatering af dit drev sletter alle data på disken! Sørg for at tage sikkerhedskopi af de oplysninger, du vil beholde.

Konfiguration af dit eksterne drev med din Xbox 360

Tilslut dit kompatible eksterne drev til din Xbox 360 via en tilgængelig USB-port. Naviger til Indstillinger menu, og vælg System, vælg derefter Opbevaring. På denne liste vises dit eksterne drev som USB-lagerenhed. Vælg Konfigurer nu og vent, indtil du får bekræftet, at dit drev nu er klar til brug. Den konfigurerede enhed vises nu som en Hukommelsesenhed i Opbevaring menu.

Brug af din eksterne harddisk med spil

Lagring af nye gemte spildata på din nye Hukommelsesenhed er så simpelt som at vælge enheden blandt de tilgængelige indstillinger, når et spil bliver bedt om at vælge dets lagerplacering.

Du kan også installere et spil på dit eksterne drev ved at fremhæve spillet fra Hjem eller Mine spil menu, ved at trykke på "X" for at åbne Spiloplysninger menu, vælg Installere og til sidst vælge Hukommelsesenhed som den ønskede lagerenhed.

Få mest muligt ud af dit eksterne drev

  • Hvis du ønsker at begrænse den plads, der bruges af Xbox 360 til mindre end standard 32 GB, kan du indstille den ønskede mængde i Tilpas menu lige nedenunder Konfigurer nu.

  • Efter konfigurationen ser du muligvis en advarsel, der informerer dig om, at din enhed ikke opfylder de anbefalede ydelseskrav til en lagerenhed. Du kan stadig bruge enheden som en Hukommelsesenhed men kan under nogle omstændigheder opleve dårlig præstation.

  • For at omdøbe din Hukommelsesenhed til noget mere specifikt, fremhæv det i Opbevaring menu og tryk på "Y" for at åbne Enhedsindstillinger. Muligheden for at Omdøb enheden vil være øverst på listen.