Nem iPhone Jailbreak med JailbreakMe

JailbreakMe er en ekstremt nem metode til at jailbreak din iPhone eller iPod, der kører iPhone OS 3.1.2 eller højere, ja det inkluderer iOS 4 på en iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 og iPod touch.

JailbreakMe er helt browserbaseret og sandsynligvis den nemmeste metode til at jailbreak en kompatibel iOS-enhed, hvis du stadig ikke er overbevist her er trinnene:

Sådan nemt Jailbreak en iPhone med JailbreakMe

  • Først skal du sikkerhedskopiere din iPhone med iTunes, bare hvis noget ikke virker
  • Åbn Safari på din iPhone og gå til JailbreakMe.com
  • På skærmen JailbreakMe (som screenshot), løber du fingeren på glidebryderen til glidebryds for at starte jailbreak processen
  • Jailbreaket bliver nu downloadet til din iPhone og kører sig selv, så gør ikke noget, og lad det bare køre
  • Vent til "Cydia er blevet tilføjet til din startskærm." Pop up besked, dette fortæller jailbreaket er færdigt
  • Genstart din iPhone ved at tænde og slukke for den

Utroligt nok, det er det. JailbreakMe-processen kræver ingen downloads eller USB-tethering til en computer, den er helt indeholdt i Safari-browseren og fungerer meget godt. Dette er ganske imponerende og uden tvivl den mest enkle og nemmeste jailbreak omkring til dato.

Husk, at en jailbreak ikke er et opladere. IPhone 4-operatørlåsningen forventes at blive frigivet snart, så vær tålmodig, hvis du søger at bringe din iPhone over til et andet netværk.

Jailbreak FAQ og Fejlfinding

Er jailbreaking ulovlig? - Nej, ikke længere, men det kan bortfalde din garanti hos Apple. Hvis du har brug for at tage din iPhone i brug, og du har en jailbroken enhed, er det bedst for dig at gendanne iPhone.

Hvordan afbryder jeg min iPhone? - Du kan omdanne enhver jailbreak ved simpelthen at tilslutte din iPhone til en computer og derefter klikke på knappen 'Gendan' i iTunes. Dette vil gendanne iPhone til fabriksindstillingerne, som afhænger af din backupstatus, kan du miste data gemt på din iPhone.

FaceTime og MMS fungerer ikke længere! - Tidlige brugere af JailbreakMe kan have oplevet et problem med MMS og Facetime på deres enhed efter installationen af ​​jailbreak. Dette er siden blevet rettet, og jailbreakme er blevet opdateret, men hvis du har oplevet disse problemer, er alt du behøver at gøre, at følgende: Opdater Cydia og nulstil Netværksindstillinger. Det vil ordne det. Hvis uanset årsag til opdatering af Cydia ikke løser problemet, kan du prøve denne kommando:
chmod 755 /private/var/mobile/Library; chmod 755 /private/var/mobile/Library/Preference chmod 755 /private/var/mobile/Library; chmod 755 /private/var/mobile/Library/Preference Så skal du nulstille netværksindstillinger - FaceTime og MMS vil fungere fint igen.