Sådan installeres en forstærker uden RCA-stik

Installation af en forstærker i din bils lydsystem kan virke overvældende, men installation af en uden RCA-stik kan være direkte skræmmende. Ældre systemer mangler normalt RCA-stik, men bare fordi du har et ældre system betyder det ikke, at du ikke kan tilføje en forstærker til ekstra strøm til skub dine højttalere eller subwoofere. Før du starter installationsprocessen, er det bydende nødvendigt, at du sørger for, at den forstærker, du har valgt, er i stand til at acceptere forbindelser på højttalere eller linjeniveau. Du vil også gerne bekræfte, at forstærkerens RMS-effekt er mindre end eller lig med dine højttalers RMS-effekt. Når du har dobbelttjekket disse ting, er du klar til at starte.

Sådan installeres en forstærker uden RCA-stik

Trin 1

Bestem et ideelt sted for din forstærker inde i kabinen eller bagagerummet på dit køretøj. Du kan montere den på bagsiden af ​​et sæde, på sidevæggen, på bagsiden af ​​din subwooferboks eller på gulvet i bagagerummet væk fra eventuelle løse genstande, der kan beskadige forstærkeren ved at skifte, når bilen bevæger sig.

Trin 2

Afbryd den negative terminal på din bils batteri af sikkerhedsmæssige årsager.

Trin 3

Åbn forstærkerens ledningskit, som indeholder alle de ledninger, du har brug for for at tilslutte din forstærker. Du bliver nødt til at forbinde den lange, røde ledning til den positive terminal på batteriet. Denne røde strømledning skal være tykkere end din højttalerkabel - typisk fungerer 8-gauge fint.

Trin 4

Kør den positive ledning tilbage mod bilens kabine, og undgå varmekilder og områder, der sandsynligvis sprøjtes af vand, når du kører i dårligt vejr.

Trin 5

Før det resterende kabel gennem ildvæggen ved hjælp af en gummigennomføring, hvis det synes sandsynligt, at den isolerede ledning kan støde på skarpt metal.

Trin 6

Kør alle kablerne under tæppet, hvor din forstærker er placeret.

Trin 7

Tilslut både de positive og negative kabler til forstærkeren og find et jordforbindelse inden for det negative kabels rækkevidde. Du kan forbinde jordledningen til ethvert sikkert metalstykke på bilens ramme, der ikke har maling på. Ofte kan du finde en møtrik / bolt bag din bagagerums tæpper, der fungerer perfekt.

Trin 8

Kør højttalerkablet fra udgangene, der er placeret på bagsiden af ​​hovedenheden, til forstærkeren, og sørg for, at lydkablerne kører på den modsatte side af bilen fra strømkablerne. Ellers kan du høre statisk interferens gennem dine højttalere.

Trin 9

Kør højttalerkablet fra højttalerudgangene på forstærkeren til hver højttaler eller subwoofer, du vil have strøm fra forstærkeren.

Tilslut højttalerne til højttalerkablerne ved hjælp af elektrisk tape eller trådmøtrikker.