Sådan downloades shows fra en DVR-kabelboks

Elementer, du har brug for

  • PC med videooptagelseskort og optagesoftware

  • Ethernet-kabel eller USB-kabel

Download af shows fra en DVR-kabelboks frigør hukommelsesplads på komponentens interne harddisk, da gamle shows kan slettes for at give plads til ny programmering. En enkel løsning til overførsel af shows fra DVR involverer tilslutning af komponenten til en computer udstyret med software til videooptagelse. Hvis pc'en også er udstyret med en DVD-brænder, kan du kopiere programmet til en langvarig disk, hvis det ønskes.

Kontroller bagsiden af ​​DVR'en for at afgøre, om en USB-port er tilgængelig. Sæt i så fald den ene ende af USB-kablet i DVR'en og den anden ende i en ledig USB-port på pc'en. Hvis din DVR ikke har en åben USB-port, skal du gå til trin 2. Ellers skal du springe til trin 3.

Hvis din DVR ikke har en tilgængelig USB-port, skal du slutte den til dit pc-videokort ved hjælp af Ethernet-kablet, der ligner et fastnettelefonkabel, kun bredere. Sæt enderne af Ethernet-kablet i jackstikkene på DVR og pc'en med den smalle ende vendt opad.

Tænd computeren og DVR, og åbn derefter videooptagelsessoftwaren på computeren ved at dobbeltklikke på programmets navn.

Tryk på "Menu" -knappen på DVR, og brug pil ned-tasten til at vælge "Programmer", "Mine programmer" eller "Optagede programmer", afhængigt af DVR-modellen.

Brug piletasterne til at vælge og fremhæve det ønskede show, og tryk derefter på "Afspil".

Tryk på knappen "Optag" på computersoftwaren for at begynde at kopiere showet. Klik på "Stop", når du er færdig, vælg derefter "Filer" og vælg "Gem". Indtast et navn til optagelsen, og klik på "Gem" for at gemme showet på computerens harddisk.

Slet programmet fra DVR, hvis det ønskes, ved at fremhæve og vælge showet, vælge menuen "Valgmuligheder" og derefter "Slet" eller "Slet".

Tips

Planlæg at have brug for cirka 10 megabyte ledig plads på harddisken for hver times digital video.

Advarsler

Frakobl DVR'en, og luk computeren, mens du tilslutter AV-kabler.