iOS 6.1.1 Udgivet til iPhone 4S for at løse mobilnetværksproblemer

iOS 6.1.1 er kun frigivet til iPhone 4S brugere. Opdateringen er lille, men vigtig, og det antages at løse nogle igangværende netværksproblemer, som iOS 6.1-opdateringen bragte til bestemte iPhone 4S-enheder på visse cellebærere, især i Europa. Brugere, der blev foretaget af problemet, rapporterede, at de efter opdatering af nogle iPhone-enheder til iOS 6.1 ikke længere kunne placere telefonkæder, sende og modtage SMS-beskeder eller overføre data til og fra internettet via mobilen. Netværksproblemer syntes at være noget tilfældige.

IOS 6.1.1-opdateringen er i øjeblikket kun tilgængelig for iPhone 4S-enheder.

Download iOS 6.1.1

Den nemmeste måde at få iOS 6.1.1 på er via OTA-opdatering, hvor den kommer som en lille delta-pakke omkring 20 MB:

  • Åbn indstillinger, tryk på "Software Update", og vælg "Download og installer"

Alternativt er 6.1.1 firmware også tilgængelig for brugere, som helst vil opdatere manuelt. Højreklik på følgende link og vælg "Gem som", filen skal have en .ipsw-udvidelse og hentes direkte fra Apples servere:

  • iPhone 4S IPSW

En rapport i sidste uge om MacRumors fremhævede problemerne for nogle iPhone-brugere og noterede sig, at Vodafone i Storbritannien gik så langt som at sende SMS-beskeder til iPhone-kunder for at undgå 6.1-opdateringen, indtil en patch løst "3G-performanceproblemerne".

Det er ikke klart, om iOS 6.1.1 ruller ud til andre enheder, eller hvis det vil være en begrænset fejlrettelse frigivelse udelukkende til 4S.