Sådan gendannes iPhone Backup med iTunes

Elementer, du har brug for

  • ITunes 8.0 eller nyere

  • iPhone USB-kabel

Når din iPhone er tilsluttet iTunes på din computer, indsamles en sikkerhedskopi af telefonens indhold automatisk og gemmes i en sikkerhedskopimappe, der kan hentes på et senere tidspunkt. Hvis du har brug for at gendanne iPhone på grund af applikationskonflikter, administrerer iTunes-programmet backupfilerne og giver dig mulighed for at vælge de sikkerhedskopidatoer, der er tilgængelige i mappen, ifølge David Pogue, forfatter af "iPhone: The Missing Manual."

Åbn iTunes-applikationen på din computer. Indsæt iPhones USB-kabel i dock-stikket i bunden af ​​iPhone, og sæt den modsatte ende af kablet i computerens USB-port.

Højreklik på iPhones fane under sektionen Enheder i kildepanelet i iTunes. For Macintosh-computere skal du trykke på "Kontrol" -knappen på dit tastatur og klikke på iPhone-fanen.

Klik på "Gendan fra sikkerhedskopi" i genvejsmenuen, og klik på knappen Gendan i iTunes-promptvinduet. Ifølge det officielle Apple-websted fjerner gendannelsesprocessen alle medier og data fra iPhone og erstatter det med informationen fra sikkerhedskopien.

Klik på knappen "OK" i iTunes-promptvinduet, når gendannelsen af ​​iPhone er afsluttet, og vent på iTunes til at få vist installationsguiden til iPhone.

Vælg "Gendan fra sikkerhedskopien af ​​iPhone" i iTunes-vinduet, og vælg rullemenuen for at vælge backupdatoen.

Klik på knappen "Fortsæt". ITunes-programmet gendanner oplysninger fra sikkerhedskopien til din iPhone og synkroniserer igen medier fra dit iTunes-bibliotek til enheden.

Klik på Skub ud-knappen for at frakoble iPhone fra din computer.