Sådan finder du mennesker med en postkodesøgning (6 trin)

Et postnummer svarer til Det Forenede Kongeriges svarende til USAs postnumre. Postnummeret gør det muligt for posttjenesten hurtigt at sortere og levere post. Hvis et postnummer ikke placeres på en post, kan det muligvis forlænge leveringen, fordi den skal sorteres manuelt. Du kan nemt bruge et postnummer til at finde folk, hvis du ved, hvor du skal begynde. Experian leverer en service til Storbritannien på sin hjemmeside, der giver enkeltpersoner mulighed for at søge efter personer efter postnummer og adresse.

Trin 1

Log på Internettet fra din computer.

Trin 2

Gå til Det Forenede Kongeriges Experian-websted fra følgende URL: http://www.qas.co.uk/products/demonstrations/pro-web-demo.htm

Trin 3

Indtast adressen eller postnummeret på den person, du prøver at finde midt på siden, hvor der er plads. Klik på den grå "find adresse" -knap under det postnummer, du har indtastet. En ny side indlæses.

Trin 4

Klik på den grå “anmod om flere oplysninger” -knapper, der vises under det postnummer, du har indtastet. En ny side indlæses.

Trin 5

Indtast dit navn, den adresse og det postnummer, du søger efter, og din e-mail i de angivne mellemrum, så de oplysninger, du har anmodet om, kan sendes til dig. Klik på den grå “find adresse” -knap under det postnummer, du har indtastet igen. Klik på den grå "indsend detaljer" -knap nederst i midten af ​​siden. En ny side indlæses.

Indtast dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive kaldt af Experian. Dette er valgfrit. Klik på den grå “send detaljer” -knap.