Sådan minimeres og maksimeres en Internet Explorer-browser

Internet Explorer er en meget populær webbrowser, der giver sine brugere en række funktioner og værktøjer til at forbedre deres internetbrowseroplevelse. Den har en navigationsværktøjslinje med en række redigerings- og navigeringsknapper og et tekstfelt til hurtig søgning til søgning af indhold på Internettet, og det er også kompatibelt med andre typer værktøjslinjer og applikationer. Internet Explorer-brugere kan også minimere og maksimere browservinduet for at skifte frem og tilbage fra andre vinduer, der bruges i deres operativsystem.

Trin 1

Åbn din Internet Explorer-webbrowser.

Trin 2

Klik på det lille felt, der vises med en vandret linje eller et symbol, der ligner en bindestreg, placeret i det øverste højre hjørne af Internet Explorer-vinduet. Vinduet skal minimeres, så snart du klikker. Alternativt kan du placere musens markør på den sorte bjælke øverst i IE-vinduet eller på Internet Explorer-fanen, der vises på proceslinjen, som er bjælken nederst på skærmen. Højreklik på en af ​​indstillingerne, og vælg "Minimer" valg i rullemenuen.

Højreklik på fanen Internet Explorer, der vises på proceslinjen nederst på skærmen, og vælg indstillingen "Maksimer" i rullemenuen for at maksimere Internet Explorer-browservinduet. Du kan også klikke på fanen IE på proceslinjen for at maksimere vinduet.