Sådan annulleres et Netflix-abonnement

Netflix er en populær og relativt billig måde at streame tusindvis af film og tv-shows over internettet mod et månedligt gebyr. Der kan dog komme et tidspunkt, hvor din Netflix-konto har overlevet dens anvendelighed, eller du vil måske bare tage en pause i et par måneder. Hvis dette er tilfældet, er det ret nemt at annullere dit Netflix-medlemskab.

Annullering af din konto

Besøg Netflix-startsiden og log ind. Gå til fanen "Din konto", som du kan få adgang til via en rullemenu til højre for søgefeltet i øverste højre hjørne af din startskærm. En gang på siden "Din konto" vil du se en knap, der siger "Annuller medlemskab" direkte under "Medlemskab og fakturering", den første overskrift på siden. Klik på denne knap og følg instruktionerne for at opsige dit medlemskab.

Implikationer af at annullere dit medlemskab

Selvom du opsiger dit medlemskab, kan du stadig streame film og tv-shows, indtil din nuværende faktureringsperiode udløber. Derudover holder Netflix din streamingkonto registreret i et år, efter at du har opsagt dit medlemskab. Dette betyder, at du kan annullere dit medlemskab i et par måneder og derefter gå tilbage til det ved at forny det og genoptage betalingerne, med al din tidligere visningshistorik og præferencer stadig tilgængelige.