Sådan køres Corel Draw på Mac

Corel Draw, et populært vektorbaseret grafikredigeringsprogram, er det første valg blandt mange professionelle illustratorer og hobbydesignere med grafisk design. Programmet er designet til kun at køre på Windows, da Mac-versionerne længe er afbrudt. Imidlertid kan nyere Mac-computere konfigureres til at køre Windows for at få adgang til Windows-baserede programmer, der ikke har nogen Mac-modstykke. For at køre Corel Draw på din Mac skal du først ændre dit Mac OS X-operativsystem til Windows.

Trin 1

Sørg for, at dit Mac-operativsystem er helt opdateret. Brug om nødvendigt Sofware-opdateringen i Apple-menuen. Sikkerhedskopier vigtige filer.

Trin 2

Log ind på administratorkontoen på din computer. Klik på mappen "Applikationer" og vælg mappen "Hjælpeprogrammer". Klik på "Boot Camp Assistant."

Trin 3

Opret en partition til Windows ved hjælp af Boot Camp Assistant-prompten. Vælg en partitionsstørrelse, der er stor nok til den Windows-version, du vil installere. Gør størrelsen på partitionsvalget større ved at trække skillevægsgrafikken mellem partitionsgrafikken.

Trin 4

Klik på "Partition". Lad computeren oprette partitionen, hvilket kan tage et par minutter.

Trin 5

Se efter "Start Windows Installation" -prompten i Boot Camp. Indsæt din Windows-installations-cd i cd-drevet, og klik på "Start installation."

Trin 6

Følg instruktionerne på skærmen for installation af din Windows-version, indtil du når menuen for partitionsformat.

Trin 7

Vælg den partition, du lige har lavet. I Windows Vista eller Windows 7 mærkes dette BOOT CAMP. For Windows XP er dette Partition C. Kontroller partitionsstørrelsen for at sikre, at du har valgt den rigtige partition.

Trin 8

Vælg Drevindstillinger, og vælg derefter Format. Klik på "OK", og klik derefter på "Næste". Dette ændrer partitionsformatet til NTFS.

Trin 9

Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte installationen af ​​Windows. Konfigurer Windows til dine foretrukne indstillinger.

Trin 10

Indsæt din Mac OS X installationsdisk, og følg instruktionerne på skærmen for at installere driverne til Boot Camp.

Trin 11

Genstart computeren. Opdater driverne ved hjælp af softwareopdateringen, og følg eventuelle vejledninger på skærmen.

Installer Corel Draw på dit nye Windows-operativsystem.