Sådan oprettes et bi-fold dokument i Word

Inkluderet i Microsoft Office-softwarepakken er Microsoft Word et tekstbehandlingsprogram, der giver dig mulighed for at redigere udskrivningsformaterede dokumenter såsom breve, konvolutter, etiketter og formularer. Microsoft Word 2007 og Word 2010 giver dig også muligheden for at definere specialiserede formater, herunder dobbeltfoldende publikationer, der kan bruges som brochurer eller programmer. Når du først har forstået, hvordan du indstiller de rigtige muligheder, bliver det en hurtig opgave at oprette et dobbeltdokument i Word.

Klik på knappen "File" eller "Office" i øverste venstre hjørne af Microsoft Word-vinduet, vælg "New" og dobbeltklik derefter på "Blank document".

Vælg fanen "Sidelayout" nær toppen af ​​Microsoft Word-vinduet. Klik på knappen "Orientering" og vælg "Liggende".

Klik på knappen "Størrelse" og vælg din foretrukne dokumentstørrelse fra den resulterende menu. For at definere en brugerdefineret størrelse skal du klikke på "Flere papirstørrelser", indtaste din foretrukne bredde og højde i de tilsvarende felter og klikke på "OK". Klik på knappen "Kolonner", og vælg "To".

Klik på knappen "Margener", og vælg dine foretrukne margenindstillinger i den resulterende menu. For at definere et brugerdefineret sæt margener skal du klikke på "Brugerdefinerede margener", indtaste dine foretrukne værdier i felterne "Top", "Nederst", "Venstre" og "Højre" og klikke på "OK".

Tilføj indholdet til dokumentets bagside i venstre kolonne på første side. Når du er færdig, skal du klikke på knappen "Pauser" på fanen Sidelayout øverst i vinduet og vælge "Kolonne".

Tilføj indholdet til forsiden af ​​dokumentet i højre kolonne på første side. Når du er færdig, skal du klikke på knappen "Pauser" og vælge "Side".

Tilføj indholdet til den indvendige venstre del af dokumentet i venstre kolonne på den nyoprettede anden side. Når du er færdig, skal du klikke på knappen "Pauser" og vælge "Kolonne".

Tilføj indholdet til den indvendige højre del af dokumentet i højre kolonne på anden side.

Klik på knappen "File" eller "Office", og vælg "Save". Giv filen et navn, vælg en gemningsplacering, og klik derefter på "Gem" for at bekræfte dine valg og gemme dit dobbeltdokument.