Sådan identificeres en Seeburg Jukebox

Seeburg Jukeboxes blev lavet mellem 1928 og 1989 og opnåede en vis berygtelse ved at dukke op i åbningssekvensen til tv-komedien "Happy Days". HF-100R er en særlig efterspurgt model, der har 50 poster og kan sætte 100 valg ad gangen i kø. At være i stand til at identificere en Seeburg Jukebox kan gøre det muligt for dig at få et godt tilbud eller være nyttigt for at sikre, at du får den faktiske værdi i en auktion eller et privat salg.

Trin 1

Søg i glasdelen på forsiden af ​​jukeboksen efter mærket "Seeburg". På ældre modeller læste brandingen min "JP Seeburg" og kunne vises i meget mindre tegn. På Symphonola B (1936) vises f.eks. "JP Seeburg" i meget lille tekst under den lidt større "Symphonola" moniker. Dette er stadig på forsiden af ​​jukeboksen og kunne let opdages.

Trin 2

Find ud af om jukeboksen spiller 78'ere eller 45'ere. Seeburg lavede jukebokse i 78'erne indtil 1950, da M100B blev frigivet. M100A er den eneste jukeboks, der krydser over denne enkle datagrænse, der er fremstillet indtil 1951. Generelt identificerer den type rekord, som jukeboksen spiller, det grove datointerval, og dette kan bruges til at krydshenvise jukeboksen med kendte Seeburg-modeller.

Trin 3

Søg efter modelnummeret. Modelnummeret er placeret i forskellige positioner, afhængigt af den specifikke jukeboks, men hvis det findes, kan det krydshenvises mod en modeliste. Se på billederne, der vises ved siden af ​​dit modelnummer, og bemærk eventuelle andre specielle funktioner. For eksempel, hvis modelnummeret er M100A, kan du finde ud af, at det har en 100-udvælgelsesmekanisme. Hvis den jukeboks, du undersøger, ikke har den kapacitet, kan du med sikkerhed antage, at der er et spørgsmål om dens ægthed.

Husk almindelige designfunktioner i Seeburg Jukeboxes. At kigge over listerne over Seeburg-model jukebokse kan give dig en idé om de forskellige designfunktioner på tværs af modellerne. For eksempel har de fleste modeller fremstillet i "sølvalderen" (fra 1948 til 1961) en glasoverdel, der er vippet opad, og et fremspringende panel til valg af sange. De tidligere modeller i sølvalderen har en farverig gitter på den nederste forreste halvdel. M100A og M100B har et bemærkelsesværdigt "V" formet regnbue design på den nederste halvdel. Hvis du leder efter en bestemt model, skal du sætte dig ind i dens særlige funktioner, og hvis du prøver at afgøre, om en jukebox er en Seeburg, skal du huske dens mest bemærkelsesværdige designfunktioner.