Sådan deaktiveres "Søg / Kopier" Pop-Up i Opera, når du vælger tekst

Opera-browseren er måske bedst kendt for nylig for at have en fantastisk gratis VPN inkluderet i browseren, og mens det generelt er et godt webbrowser alternativ, indeholder de nyeste versioner en ret irriterende pop-up-funktion, der vises når som helst, hvilken tekst der er valgt i appen. Heldigvis kan du deaktivere pop-up-gener og vælge tekst normalt i Opera igen.

Forresten, hvis du bruger Opera og ikke har bemærket det endnu, er det på de seneste versioner (40+), og popup-funktionen er slet ikke subtil. Du vælger tekst og en obligatorisk pop-up vises, der foreslår to muligheder: "Søg med Google" og "Kopier" - begge er nyttige funktioner i en alternativ menu (som højreklik), men ikke som en obligatorisk pop-up på tekstvalg, måske des mere fordi det samtidig forhindrer evnen til at vælge eller redigere tekst normalt eller endda kopiere til udklipsholderen med tastaturgenvej.

Sluk Vælg tekst søgning Popup i Opera

  1. Træk opera-menuen og gå til Indstillinger (opera: // indstillinger)
  2. Vælg "Browser"
  3. Gå til afsnittet Brugergrænsefladen og afmarker afkrydsningsfeltet for "Aktiver søgepoppen ved valg af tekst"
  4. Forlad indstillinger og brug Opera som normalt uden den irriterende popup

Det er alt der er til det, og nu er popup-funktionen deaktiveret.

Hvorfor dette er aktiveret som standard i nye versioner af Opera er lidt mærkeligt, da meget få mennesker sætter pris på at have overskredet deres tekstvalg og kopieringsfunktioner på applikationsbasis. Det er især fjendtligt, hvis du skriver ind i en tekstindtastningsformular, da du ikke længere kan redigere eller slette teksten let, og det er lige så generende, hvis du bruger Opera web inspektørværktøjer som udviklere ofte gør.

Anyway, nu ved du, hvordan du slukker for tekst vælg popup-funktionen i Opera, så du kan gå tilbage til at bruge browseren igen. Selvfølgelig, hvis du ikke bruger Opera overhovedet, vil du ikke bemærke dette, og det vil slet ikke påvirke dig, da der ikke findes nogen sådan funktion i Chrome, Firefox eller Safari.